Het Oslo-virus

Het Oslo-virus - Rolf ÖSterberg | Fthsonline.com

...ijn de hoofdpersonen op papier voorbereid op een ramp ... Het Oslo-virus [e-Book] - Rolf sterberg - (ISBN ... ... . Maar wat doet de uitbraak met de mensen zelf? Het is een race tegen de klok om de psychoten, de geïnfecteerden, buiten het hek te houden tot er hulp komt van buitenaf. Maa… Het zoeken naar een adequaat medicijn is een race tegen de klok en speelt zich af op het wereldtoneel, precies zoals Rolf Österberg dit al eerder beschreef in "De Al-Qaedaconnectie". * * * Rolf Osterberg (pseudoniem) bracht zijn kinde ... Het Oslo-virus eBook door Rolf Österberg - 9789491300547 ... ... . * * * Rolf Osterberg (pseudoniem) bracht zijn kinderjaren in Zweden door, maar verhuisde op tienjarige leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Het Oslo-virus. Rolf Österberg Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 18,95 ISBN: 9789491300394, 656 blz., oktober 2015 Formaat: 21,1 (h) x 14,6 (b) x 4,2 (d) cm. Gewicht: 831 gram. Uitgever: Celtica ... 'Het Oslo-virus' is een vervolg op de twee delen van 'De Al-Qaedaconnectie'. Toch is het boek afzonderlijk heel goed te doen. Het is een dikke pil, maar zeer de moeite van het lezen waard. We volgen Rob en Selma en de vier andere echtparen op het landgoed. Het Oslo-virus is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het Oslo-virus PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het Oslo-virus Het Oslo-virus Rolf Österberg • Boek • paperback. Samenvatting . ... Het virus verandert mensen in rap tempo in psychotische wezens die alleen leven om met moord en doodslag hun basisbehoeften te vervullen, net zolang tot ook zij bezwijken aan de besmettelijke ziekte....

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf ÖSterberg
DIMENSIE
3,12 MB
BESTANDSNAAM
Het Oslo-virus.pdf

OMSCHRIJVING

Als in 2019 een onbekend virus toeslaat in Zweden, kan men nog niet vermoeden wat er daadwerkelijk aan de hand is. Het virus verandert mensen in rap tempo in psychotische wezens die alleen leven om met moord en doodslag hun basisbehoeften te vervullen, net zolang tot ook zij bezwijken aan de besmettelijke ziekte. Rob en Selma, een Nederlands stel dat in Zweden woont op een afgelegen landgoed, weten zichzelf goed te beschermen. Samen met vier andere stellen hebben zij zich voorbereid op een ramp en ze doen er alles aan te overleven.Meesterstrateeg Fahjeed Rashwan weet meer van het virus. Als duidelijk wordt wat zijn rol in het geheel is, ontvouwt zich een sinister verhaal waarvan de uitkomst onzeker is. Het zoeken naar een adequaat medicijn is een race tegen de klok en speelt zich af op het wereldtoneel, precies zoals Rolf Österberg dit al eerder beschreef in ''De Al-Qaedaconnectie''. * * *Rolf Osterberg (pseudoniem) bracht zijn kinderjaren in Zweden door, maar verhuisde op tienjarige leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Al jong ging hij als vrijwilliger in het Nederlandse leger en bracht een aantal jaren door bij het Korps Commandotroepen. Hij raakte geïnteresseerd in het werk van de Verenigde Naties en verbleef voor de organisatie een aantal jaren in Afrika. Momenteel is hij fulltime schrijver en woont in Zweden.CPR bracht in 2014 het tweeluik ''De Al-Qaedaconnectie'' van Rolf Österberg uit.

Wil je het boek lezen?Het Oslo-virus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf ÖSterberg. Lezen Het Oslo-virus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN