Kerkgeschiedenis

Kerkgeschiedenis - K. Exalto | Fthsonline.com

...t op met Handelingen 28. De gaat door tot op de dag van vandaag ... Boeken Kerkgeschiedenis Tweedehands | Koop bij Boekenstek | 4 ... . Nu er veel geklaagd wordt over afnemend kerkbesef bij jongeren, lijkt bestuderen van de kerkgeschiedenis daarvoor een goede remedie. Kleine Kerkgeschiedenis, deel 3 1 druk, 1964 Kleine Kerkgeschiedenis III.pdf Dit derde deel behandelt de kerkgeschiedenis vanaf de Afscheiding tot en met de Vrijmaking. En verder de Oecumenische beweging en de Zending. Kerkgeschiedenis; het ontstaan van de christelijke kerk Het C ... Zendingsverhalen. ... . Kerkgeschiedenis; het ontstaan van de christelijke kerk Het Christendom dateert van iets na het begin van onze jaartelling. De grondlegger, Jezus van Nazareth, de zoon van God, is degene naar wie het Christendom genoemd is. Hij wordt immers ook Jezus Christus, of alleen "Christus" genoemd. Op 33-jarige leeftijd stierf hij de marteldood door ... Genre: Kerkgeschiedenis. De Nederlandse Geloofsbelijdenis wordt door meer dan tien kerken erkend, hoewel zij door cultuurverschillen soms ver uit elkaar zijn gegroeid. Ieder legt eigen accenten in geloofsbeleving en kerk-zijn, inrichting van eredienst, vormgeving van de liturgie. De kerkgeschiedenis van Dearsum van 1580 tot heden. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Exalto
DIMENSIE
12,14 MB
BESTANDSNAAM
Kerkgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Kerkgeschiedenis is boeiend omdat men daarin opmerkt welke wegen God door de eeuwen heen met zijn volk is gegaan. Steeds heeft Hij mensen willen laten meewerken in zijn dienst en zo is de kerk gebleven. Drs. K. Exalto doceerde jarenlang het vak kerkgeschiedenis als cursus Theologische Vorming voor Gemeenteleden. Daar ontstond de behoefte aan een boek, dat bij deze cursussen zou aansluiten. Dit boek is dan ook geboren uit de praktijk. Het is in eerste instantie een leerboek, maar tegelijk ook een leesboek geworden. Het behandelt in een breed overzicht de geschiedenis van de kerk vanaf de Oudheid tot en met de twintigste eeuw. Het bevat illustraties en een namenregister.

Wil je het boek lezen?Kerkgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Exalto. Lezen Kerkgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN