Sterker door strijd

Sterker door strijd - Julie van Mol | Fthsonline.com

...erker door strijd is de wapenspreuk van de Nederlandse stad Rotterdam ... Sterker door strijd - vandaagenmorgen.nl ... .. In januari 1948 kreeg Rotterdam van koningin Wilhelmina toestemming de spreuk: Sterker door strijd onder het gemeentewapen te voeren; "...als herinnering ook voor het nageslacht aan de moed en de kracht waarmede de bevolking van Rotterdam alle beproevingen van de oorlog heeft gedragen en het belangrijke aandeel dat zij ... Sterker door strijd verweeft op een briljante wijze feitelijke situaties zoals het maken van een wandeling, met het gevoelsmatige deel daarvan en die verwevenheid houdt mij, als lezer, met het boek verbonden omdat het boek levenswijsheid ademt. Enerzijds door het benoemen van feiten, anderzijds door het tonen v ... Sterker door strijd- Feyenoord Business ... . Enerzijds door het benoemen van feiten, anderzijds door het tonen van emotie en gevoel. Sterker door strijd Meetings & events ... Toch proberen veel ondernemers en bedrijven er het beste van te maken. Door zoveel mogelijk te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Julie van Mol
DIMENSIE
5,63 MB
BESTANDSNAAM
Sterker door strijd.pdf

OMSCHRIJVING

'Sterker door strijd' brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?Julie van Mol (1974) woont in Rotterdam en werkt als freelancer marketing en communicatie overal binnen Nederland. Vanaf haar tiende schreef ze in dagboeken, daarna voor haar werk. In 2005 durfde ze het aan om op Hyves verhalen te publiceren, en werd zo een van de bekendste bloggers. Aan 'Sterker door strijd' begon ze in 2007. Ze liep vertraging op doordat ze als freelancer moest zien om te gaan met de economische crisis, die haar later juist inspiratie bracht.

Wil je het boek lezen?Sterker door strijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie van Mol. Lezen Sterker door strijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN