Witte raaf

Witte raaf - Bram Dehouck | Fthsonline.com

...rs, Monica Tournier en Anita van Dijk. Zij zijn beedigd NVM-makelaar met een jarenlange ervaring, kennis van zaken en interesse in mensen ... Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk ... . B&B De Witte Raaf. Welkom bij Camping en B&B de Witte Raaf een charmante natuurcamping in een bosrijke omgeving van de provincie Friesland. In het voorjaar van 2020 openen we onze mini-natuur-camping. Misschien wel de kleinste charme camping van Nederland, dan toch in ieder geval wel van Friesland. De Witte Raaf, Zoetermeer: Bekijk 150 onpartijdige beoordelingen van De Witte Raaf, gewaardeerd als 4,5 van 5 bij Tripadvisor en als nr ... De Witte Raaf - Personenvervoer voor ouderen | Lage ritprijzen ... . De Witte Raaf, Zoetermeer: Bekijk 150 onpartijdige beoordelingen van De Witte Raaf, gewaardeerd als 4,5 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 3 van 110 restaurants in Zoetermeer. B&B De Witte Raaf. Welkom bij Camping en B&B de Witte Raaf een kleine natuurcamping in een bosrijke omgeving van de provincie Friesland. In het voorjaar van 2020 openen we onze mini-natuur-camping. Misschien wel de kleinste camping van Nederland, dan toch in ieder geval wel van Friesland....

INFORMATIE

AUTEUR
Bram Dehouck
DIMENSIE
11,65 MB
BESTANDSNAAM
Witte raaf.pdf

OMSCHRIJVING

Nick Farkas is een man om naar op te kijken. Iemand bij wie je in de buurt wilt zijn. Een en al charme, stijl, uitstraling. Zijn cv is een opsomming van successen. Nick Farkas is een witte raaf. Dat zegt hij niet zelf, zo wordt hij genoemd. Door hooggeplaatste mensen.Andere mensen, zij die wat langer met hem samenwerkten, vertellen een ander verhaal. Over manipulatie en intimidatie, over misbruik en regelrechte leugens. Over luchtkastelen en een opgeblazen zelfbeeld.Maar komt hoogmoed dan niet voor de val?Nee, Nick Farkas valt niet. Want hij blijft nooit lang op dezelfde plaats.Als de grond te heet wordt, spreidt hij zijn vleugels.Nu is hij weer geland. Een nieuwe baan, een nieuw begin.Misschien zal het deze keer anders gaan.Misschien komt Nick Farkas deze keer eindelijk zichzelf tegen.

Wil je het boek lezen?Witte raaf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram Dehouck. Lezen Witte raaf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN