Wraak

Wraak - Dannis Kramers | Fthsonline.com

...an 100.000 exemplaren verkocht zijn. Het werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek en vormde de basis voor de veelgeprezen serie Mocro Maffia op Videoland ... wraak - Vertaling Nederlands-Duits - Mijnwoordenboek ... . Wraak. Wraak. Ik heb gezworen me te wreken. Maar ik weet niet meer op wie. Al de namen door de tijd vergeten. Ik zit alleen met mijn geweten. Het is wat draaierig in m'n hoofd. Waar rust moet zijn door al dat vergeten. Spookt er veel in dat geleegde hoofd. Waar zijn ze die me wilden doden ? Ik weerde al die blikken af. Ik kan me nergens goed ... Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia, waarv ... Wraak eBook door Wouter Laumans - 9789048836222 | Rakuten Kobo ... . Spookt er veel in dat geleegde hoofd. Waar zijn ze die me wilden doden ? Ik weerde al die blikken af. Ik kan me nergens goed ... Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn. Het werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek en vormde de basis voor de veelgeprezen serie Mocro Maffia op Videoland.Na de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt in 2012 veranderde het misdaadlandschap ... Wraak als motief in een affaire: Relatietherapie Een ongelukkig stel met relatieproblemen door ontrouw, heeft veel weg van een stel kinderen die ruzieën om een stuk taart: "Hij is vreemdgegaan, maar als IK zou vreemdgaan breekt er oorlog uit!" WRAAK. Het toedienen van straf als vergelding voor krenking of geleden onrecht; vergeldingsdaad. Het Griekse woord ek·diʹke·o, dat met „wreken" wordt weergegeven, duidt letterlijk op handelen „uit gerechtigheid" en brengt de gedachte over van recht verschaffen.In het bijbelse spraakgebruik heeft „wraak" gewoonlijk betrekking op de vergelding die God brengt teneinde aan de ... Fer openbaart racistisch bericht: 'Niet uit op wraak, wil laten zien dat racisme bestaat' Feyenoorder Leroy Fer heeft 'vele beledigende berichten' ontvangen nadat hij reageerde met ......

INFORMATIE

AUTEUR
Dannis Kramers
DIMENSIE
11,85 MB
BESTANDSNAAM
Wraak.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse Mick zit na een mislukte drugsdeal een lange gevangenisstraf uit in de beruchte Colombiaanse gevangenis La Modelo. Mick zint op wraak op topcrimineel Chucho van het Popayánkartel, die zijn vrouw vermoordde en zijn dochter ontvoerde. Na een verlinkte deal met cocaïne en Sovjetwapens belanden een Chicanogangster uit LA genaamd Tiberio en een Bosnische elitesoldaat, Prilaz, ook door toedoen van de machtige Chucho bij Mick achter de tralies. De drie mannen sluiten een hechte vriendschap en hebben in hun cel alle tijd om de ultieme wraakactie op Chucho te organiseren. Maar dan moeten ze eerst ontsnappen uit de hel op aarde. Wraak is een rit door de krochten van de internationale onderwereld. Het neemt je mee naar de achterbuurten van LA en belegerd Sarajevo, tot de hel van een Colombiaanse gevangenis. Net zo cynisch, waanzinnig en gruwelijk als King Coke: Kramers is een Nederlandse meester van internationale allure.

Wil je het boek lezen?Wraak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dannis Kramers. Lezen Wraak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN