2013 Inzicht in de ondernemingsraad

2013 Inzicht in de ondernemingsraad - R. van het Kaar | Fthsonline.com

...el: Inzicht in de ondernemingsraad 2011 Bestel Inzicht in de ondernemingsraad 2011 met ISBN/EAN 9789012384612 snel en eenvoudig ... Wet op de ondernemingsraden [Tekst ... - Inzicht in de OR ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Inzicht in de Ondernemingsraad 2017 bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel: Inzicht in de ondernemingsraad 2011 Bestel Inzicht in de ondernemingsraad 2011 met ISBN/EAN 9789012384612 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je st ... Bureau ISBN - Inzicht in de ondernemingsraad | 2019 ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. De cursus Financieel inzicht in de OR is specifiek ontwikkeld voor alle OR-leden die graag meer inzicht in de financiële status van de organisatie willen verkrijgen. Wij raden aan dat ten minste twee OR-leden deze basiskennis opdoen, zodat er afstemming kan plaatsvinden. Deze cursus kan ook prima op maat voor de gehele ondernemingsraad worden ... Auteur: Frans W.H. Vink; F.W.H. Vink; R.H. van het Kaar, Prijs: € 70,00, ISBN/ISBN13: 9789012396424, Categorie: Boek, De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraa... Op zoek naar een 2012 Inzicht in de ondernemingsraad-boek geschreven door auteur R. van het Kaar? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Inzicht in de ondernemingsraad biedt naast een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden (WOR) ook een actueel overzicht van relevante jurisprudentie. De 27e editie van Inzicht in de ondernemingsraad bevat een uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden, aangevuld met een actueel overzicht van relevante jurisprudentie en een aantal bijlagen met nuttige informatie over de rol van de ondernemingsraad in andere regelgeving (waaronder arbeidstijden, arbeidsomstandigheden en raden van commissarissen/raden van toezicht)....

INFORMATIE

AUTEUR
R. van het Kaar
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
2013 Inzicht in de ondernemingsraad.pdf

OMSCHRIJVING

Medezeggenschap is niet meer weg te denken uit de Nederlandse arbeidsverhoudingen. De ondernemingsraad is een cruciale schakel in de besluitvorming binnen organisaties, zeker in de roerige tijden sinds het uitbreken van de crisis. Een goed functionerende medezeggenschap draagt in belangrijke mate bij aan het functioneren van de onderneming én aan het welzijn van de werknemers.Inzicht in de ondernemingsraad 2013 in het kort:Uitvoerige, artikelsgewijze toelichting bij de Wet op de ondernemingsraden (WOR) met daarbij ook aandacht voor het op 14 september gepubliceerde wetsvoorstel tot wijziging van de WOR dat zal leiden tot: veranderingen in het scholingsrecht (afschaffing van de heffing voor werkgevers,opheffing van het GBIO, duidelijker vastlegging van scholingsrechten in de WOR), afschaffing van verplichte bemiddeling bij de bedrijfscommissie, uitbreiding van het informatierecht van de OR in internationale concerns.Actueel overzicht van relevante jurisprudentie.Verwijzingen naar het Inzicht in de OR Praktijkboek. In het Praktijkboek vindt u een concrete uitwerking van situaties die de OR-leden en bestuurders in de dagelijkse praktijk tegenkomen.

Wil je het boek lezen?2013 Inzicht in de ondernemingsraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. van het Kaar. Lezen 2013 Inzicht in de ondernemingsraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN