De Newfoundlander

De Newfoundlander - Onbekend | Fthsonline.com

... is een hondenras uit Canada (Newfoundland) met als oorspronkelijk gebruiksdoel 'sledehond voor zware lasten, waterhond' ... Newfoundlander - Alles over hondenrassen ... .De Newfoundlander werd en wordt gebruikt voor waterwerk: het redden van mensen uit water, het binnenslepen van vissersnetten en het slepen van boten. 31 mrt 2020 - Wat betreft de gezondheidsonderzoeken in de tijd van de Conona crisis sluit de NNFC zich aan bij het advies van de Raad van Beheer.Dit staat op de openingssite van de Raad van Beheer onder nieuws "Gezondheidsonderzoeken tijdens Corona crisis" De newf ... NewFoundlanders: grote hond met een goed karakter! - Hondnl.nl ... .Dit staat op de openingssite van de Raad van Beheer onder nieuws "Gezondheidsonderzoeken tijdens Corona crisis" De newfoundlander is een grote waterhond, die vissers hielp bij het binnenhalen van hun netten en vele drenkelingen redde. Zelfs zonder speciale training is de newfoundlander in staat mensen van de verdrinkingsdood te redden, waarbij hij hun hoofd boven water houdt, terwijl hij ze naar het droge trekt. Newfoundlander. De Newfoundlander (de Gentleman onder ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
De Newfoundlander.pdf

OMSCHRIJVING

NewfounderlanderEr zijn heel weinig boeken in het Nederlands te vinden over deze prachtige hond. Dit boek is in samenwerking met de Nederlandse Newfoundlander Club geschreven. “De Newfoundlander” telt 64 pagina’s en geeft alle basisinformatie die je behoort te weten als je een Newfoundlander aanschaft. Deze gentleman onder de honden is niet voor iedereen geschikt. De Newfoundlander is een echte waterhond en heeft een zelfstandig maar zachtmoedig karakter. In de hoofdstukken Aanschaf en Verzorging staan waardevolle tips, bij voorbeeld over de vachtverzorging. De prachtige kleurenfoto’s en de overzichtelijke hoofdstukindeling zorgen ervoor dat het boek prettig is om te lezen. Interessant is het hoofdstuk Waterwerk, waarin wordt uitgelegd dat de Newfoundlander een echte reddingshond is. Een handig naslagwerk waar alle basiskennis over de Newfoundlander in te vinden is. Een musthave voor iedere Newfoundlander-fan!

Wil je het boek lezen?De Newfoundlander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De Newfoundlander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN