Hoe overleef ik mijn dood?

Hoe overleef ik mijn dood? - Korine van Veldhuijsen | Fthsonline.com

...telijken, professionals en mensen die terminaal ziek zijn onverbloemd antwoord op deze vragen ... Hoe overleef ik mijn dood? van Korine van Veldhuijsen ... ... . sticky. Korine van Veldhuijsen. schrijft voor en met mensen. Boeken. 2e boek: Aan het Sterfbed (2018) 1e boek: Hoe ... Hoe overleef ik mijn dood? Een boek over lijden. Wat gebeurt er als we (weten dat we gaan) sterven? Kan deze laatste levensfase, en het lijden dat daar vaak mee gepaard gaat, misschien iets toevoegen aan een mensenleven? OMSCHRIJVING. Hoe overleef ik mijn dood? 1e druk is een boek van Korine van Veldhuijsen uitgegeven bij Ui ... Hoe overleef ik mijn dood een boek… - voor €17,81 ... . Hoe overleef ik mijn dood? 1e druk is een boek van Korine van Veldhuijsen uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789461539304 Dit taboedoorbrekende boek schijnt nieuw licht op de euthanasiediscussie en verkent vragen die velen bezighouden, zoals: hoe overleef ik mijn dood en het bijkomende lijden? 'Hoe overleef ik mijn dood' is een diep rakend en taboedoorbrekend boek. Gebruikmakend van een zeer passende, respectvolle en zorgvuldige schrijfstijl verkent Van Veldhuijsen de belangrijke vragen die ons met regelmaat bezighouden over doodgaan en het vaak bijkomende lijden door middel van verschillende troostrijke, verhelderende en bemoedigende interviews. Hoe overleef ik mijn dood? 1e druk is een boek van Korine van Veldhuijsen uitgegeven bij U...

INFORMATIE

AUTEUR
Korine van Veldhuijsen
DIMENSIE
10,42 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik mijn dood?.pdf

OMSCHRIJVING

Dit taboedoorbrekende boek schijnt nieuw licht op de euthanasiediscussie en verkent vragen die velen bezighouden, zoals: hoe overleef ik mijn dood en het bijkomende lijden? Vormt het doodsvonnis een grote punt achter het bestaan of slechts een nieuw begin? En kan deze laatste levensfase, en het lijden dat er vaak mee gepaard gaat, misschien iets toevoegen aan een mensenleven?Geestelijken, professionals die werken met stervenden en mensen die terminaal ziek zijn, geven onverbloemd antwoord op deze open vragen. Het resultaat: 17 bemoedigende en verhelderende interviews en portretten, die inzicht geven in het stervensproces, de verschillende levensovertuigingen en de eigen wensen rondom het levenseinde. Een aanrader voor de gewone sterveling!Met o.a. opperrabbijn Jacobs, Antoine Bodar, spiritueel leraar Henny Blom, imam Oemar Shabier Dilmohamed, Boris van der Ham, Taklung Matul Rinpoche, hoogleraar 'Goede dood' Suzanne van de Vathorst, arts Ruben van Coevorden, Rigpa-trainer Kirsten DeLeo, Jan (69), Cisca (40), Mohammed (48).

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik mijn dood? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Korine van Veldhuijsen. Lezen Hoe overleef ik mijn dood? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN