Kaapstadtrilogie 1 - Payback

Kaapstadtrilogie 1 - Payback - Mike Nicol | Fthsonline.com

...j Kaapstadtrilogie 1 - Payback. Angst. Ondergang ... Boek: Payback - Geschreven door Mike Nicol ... . Bloed. Dood. Het verleden dat Mace niet hoefde te herleven. Mace Bishop en Pylon Buso. Twee ex-wapenhandelaars die hun wapenpraktijken in de wilgen hebben gehangen en gekozen hebben voor een wat rustiger bestaan als beveiligers van rijke toeristen. Geschreven bij Kaapstadtrilogie 2 - Killer Country. Cover 'Payback' had ik om de cover gekocht. Daar staat een auto, oud model op. De auto komt ook weer terug op de cover van 'K ... PDF Kaapstadtrilogie 1 - Payback PDF / ePUB - [6NQGSG234C] ... . De auto komt ook weer terug op de cover van 'Killer Country' samen met een zonsondergang en deze is nog mooier dan 'Payback'. Start your review of Payback (Kaapstadtrilogie (1)) Write a review. Mike Nicol is een geweldige au...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Nicol
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
Kaapstadtrilogie 1 - Payback.pdf

OMSCHRIJVING

De voormalige wapensmokkelaars Mace Bishop en Pylon Buso hopen eindelijk een ontspannen leven te gaan leiden in Kaapstad. Met hun nieuwe beveiligingsservice voor welvarende toeristen lijkt dat te lukken, tot Mace ingehaald wordt door zijn verleden. Hij moet nog één gevaarlijke klus klaren en krijgt te maken met een vijand van formaat: Sheemina February, een advocate met ijsblauwe ogen, een passie voor geweld en een zwarte handschoen aan haar linkerhand. Wie is deze engel der wrake?

Wil je het boek lezen?Kaapstadtrilogie 1 - Payback in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Nicol. Lezen Kaapstadtrilogie 1 - Payback Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN