Maak van je conflict een kans

Maak van je conflict een kans - Dana Caspersen | Fthsonline.com

...n (alleen als je zeker weet dat je gelijk hebt) ... Maak van je conflict een kans - Dana Caspersen;;Joost ... ... . Maak kans op een gloednieuwe e-bike Tijdelijke winactie van Fietsvoordeelshop.nl Win een elektrische fiets Waag een gokje Sport en beweging * Door je aan te melden bij de Jamaica Booking Rewards en de Jamaica-boekingen in te voeren, maak je kans op een uitnodiging voor een studiereis en andere beloningen. De eerste 25 reisagenten, die zowel de Jamaica Expert training én zich aanmelden voor de Jamaica Booking Rewards ontvangen een AMAZON cadeaukaart ter waarde van € 40. Als je in een gesprek alle belangen op tafel ... bol.com | Maak van je conflict een kans, Dana Caspersen ... ... . Als je in een gesprek alle belangen op tafel laat komen en samen op zoek gaat naar oplossingen die zoveel mogelijk tegemoet komen aan de wederzijdse belangen, kan een conflict worden omgebogen tot een kans op meerwaarde. Meer specifiek hebben we aandacht besteed aan het belang van informeel overleg. Van Helvert vindt zichzelf niet kansloos: "Ik maak zeker kans. De leden van het CDA mogen eerst stemmen, en daarna mogen de kiezers pas kiezen. We hebben veel leden in de regio's, dus mensen die echt iemand uit de regio willen, zullen Van Helvert kiezen als goede kandidaat. Maar die zeggen ook dat ze Hoekstra een goede kandidaat vonden. M­e­l­d­ je­ a­a­n­ v­o­o­r­ d­e­ g­r­a­t­i­s­ n­i­e­u­w­s­b­r­i­e­f­ e­n aanbiedingen van Fietsen123. Je gaat daarbij akkoord met de privacy voorwaarden.­ Bovendien maak je 4 keer kans op een Garmin fietsnavigatiesysteem t.w.v. €249,99! Beantwoord de vraag en maak kans op een gloednieuwe e-bike! Meedoen is kans maken en het is lekker gratis. Win een gloednieuwe Elektrische-Bike. Maak kans op een luxe elektrische fiets door de afstand te raden die Wesley rijd. Wesley fietst zo'n 35 km per dag, totdat hij overstapte op een e-bike. Hoe groot schat u de actieradius van zijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Dana Caspersen
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Maak van je conflict een kans.pdf

OMSCHRIJVING

Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende belangen kunnen eenvoudig leiden tot een slepend conflict. Er is maar één manier waarop je dat kunt doorbreken: door jouw gedrag in het conflict te veranderen. In Maak van je conflict een kans helpt Dana Caspersen je om op een geheel nieuwe manier naar conflicten te kijken. Welke behoeften en belangen gaan er schuil achter die boze aanval van de ander? Hoe kun je jóúw belangen verdedigen zonder de ander gelijk te beschuldigen? En hoe maak je goede afspraken waar iedereen zich aan houdt? Dit boek is niet zoals alle andere. Het bijzondere concept, de vormgeving en het kleurgebruik zetten de do’s-and-don’ts lijnrecht tegenover elkaar en inspireren je om conflicten verrassend effectief op te lossen. De 17 principes zijn gemakkelijk en snel te raadplegen, waardoor je gelijk resultaat kunt boeken. Met behulp van herkenbare praktijkvoorbeelden en simpele oefeningen leer je hoe je de situatie positief kunt benaderen, en zo van eindeloos conflict naar een oplossingsgerichte dialoog kunt gaan. Op je werk, bij familie en vrienden, deze principes werken in alle situaties. Dana Caspersen is expert op het gebied van conflictoplossing en bemiddeling. Ze werkt internationaal als bemiddelaar, docent en ontwikkelaar van workshops en projecten over hoe mensen zelf conflicten kunnen oplossen en de dialoog kunnen verbeteren. Joost Elffers is conceptbedenker. Hij is het brein achter de bestsellers The 48 Laws of Power en The Art of Seduction.

Wil je het boek lezen?Maak van je conflict een kans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dana Caspersen. Lezen Maak van je conflict een kans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN