Wijsheid van de ezel

Wijsheid van de ezel - Erik van Vooren | Fthsonline.com

...oeten, waarbij we al snel vergeten te luisteren naar de stem van ons hart ... Wijsheid van de ezel: mindfulness voor beginners: Amazon ... ... . Wijsheid van de ezel 1 min. leestijd. Een gastblog van Loes, inclusief tekening, waarvoor dank! Mindfulness voor beginners. Na de intensieve trainingsperiode waarin we veel oefeningen en thuisopdrachten meegekregen hebben, bleef ik het lastig vinden om op een voor mij passende manier mindfulness in mijn dagelijks leven te integreren. Wijsheid van de ezel. Auteur:Erik van Vooren Nederlands; 125 pagina's; ... Download PDF Wijsheid van de ezel - pianofortefestival.nl ... . Wijsheid van de ezel. Auteur:Erik van Vooren Nederlands; 125 pagina's; Lannoo; maart 2010; Samenvatting. Wat kunnen wij in hemelsnaam van ezels leren? Verrassend veel! Ezels hebben bijvoorbeeld zelden last van chronische stress, burn-out of depressies. Wijsheid van de ezel.pdf PUBLICEER DATUM oktober 2010 SCHRIJVER Erik van Vooren ISBN 9789020988376. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Samenspraken van Desiderius Erasmus Rotterdammer. In het Berbers spreekwoordenboek Tien op een ezel doet Mohammed Benzakour een poging de Berbers te ontsluieren aan de hand van hun spreuken en spreekwoorden. Alle ezel citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. Wijsheid van de ezel (eBook) Hallo! Op zoek naar een Wijsheid van de ezel-boek geschreven door auteur Erik van Vooren? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Wat kunnen wij in hemelsnaam van ezels leren? Verrassend veel! Ezels hebben bijvoorbeeld zelden last van chronische stress, burn-out of depressies. De Wijsheid van de Ezel. 05/12/2015 om 06:00 door Frans Baert. Print. Foto: Frans Baert. Delen. Tweet. Mail. 9 Shares. Aflevering nr. 1329 - Mensen worden wel eens voor domme of koppi...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik van Vooren
DIMENSIE
7,81 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid van de ezel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat kunnen wij in hemelsnaam van ezels leren? Verrassend veel! Ezels hebben bijvoorbeeld zelden last van chronische stress, burn-out of depressies. Marketinggoeroe Erik Van Vooren meende lange tijd dat zijn drukke leven en helse werktempo op hem geen vat hadden. Tot hartklachten hem ertoe dwongen op zoek te gaan naar een manier om stress beter de baas te blijven. De oplossing? Mindfulness.In dit inspirerende boekje zet hij in zijn kenmerkende no nonsensestijl kort de basisprincipes van mindfulness uiteen, om daarna onmiddellijk over te gaan tot de praktijk. De heel concrete oefeningen laten je toe mindfulness perfect te integreren in je dagelijkse routine: tijdens het ontbijt, in de file, voor een moeilijke vergadering... Perfect voor wie de stress van alledag beter wil leren hanteren, maar geen tijd heeft om dikke boeken te lezen!

Wil je het boek lezen?Wijsheid van de ezel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik van Vooren. Lezen Wijsheid van de ezel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN