Amsterdam In Stukken

Amsterdam In Stukken - Mariëlle Hageman | Fthsonline.com

...e Handhavingsstrategie Woonboten ligt met ingang van 20 mei 2020 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij het stadsloket van stadsdeel Centrum ... de Vereeniging tot Bevordering van het ... ... . Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl. De man die ervan wordt verdacht de 52-jarige kapster Miranda Zitman te hebben gedood en haar lichaam in stukken te hebben gesneden, zou ook een groot geldbedrag van haar rekening naar zichzelf ... Gelegen tussen Artis en het Oosterpark in Amsterdam, treffen we het Tropenmuseum aan. Het museum dat zich, als onderdeel van het Koninklijk Instituu ... Stukken - Stadsarchief Amsterdam ... ... Gelegen tussen Artis en het Oosterpark in Amsterdam, treffen we het Tropenmuseum aan. Het museum dat zich, als onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen, sinds 1926 bevindt in een prachtig historisch gebouw. De collectie van het museum bestaat uit een indrukwekkend aantal stukken [...] Tropenmuseum verder lezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Mariëlle Hageman
DIMENSIE
9,75 MB
BESTANDSNAAM
Amsterdam In Stukken.pdf

OMSCHRIJVING

Met heel vele beeld en korte informatieve teksten laat Amsterdam in stukken zien hoe Amsterdam zich vanaf 1275 heeft ontwikkeld. Die geschiedenis heeft kilometers papier en terabytes digitale data opgeleverd. Ook wordt in beeld gebracht hoe het Stadsarchief Amsterdam die schat aan informatie bewaart en presenteert, van de recentste digitale aanwinst tot de oudste vermelding van de stad op perkament.

Wil je het boek lezen?Amsterdam In Stukken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariëlle Hageman. Lezen Amsterdam In Stukken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN