Het Bedrijf / 2 Betere tijden

Het Bedrijf / 2 Betere tijden - Hans Vervoort | Fthsonline.com

...aurants. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 69195366 en is gelegen in Helpman in de gemeente Groningen ... Betere Tijden - Hans Vervoort (2008) - BoekMeter.nl ... . Bij De Betere Tijden zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam. KOPENHAGEN - Voor containervervoerder A.P. Møller-Maersk breken betere tijden aan. Na een winstwaarschuwing aan het einde van het tweede kwartaal krikt het Deense bedrijf nu zijn verwachtingen ... 2 - Betere informatieverstrekking naar bedrijven over beschikbare financieringsmogelijkheden. Voor bedrijven kost het tijd om hun balans a ... Biologisch staat aan vooravond betere tijden - Boerderij.nl ... .. 2 - Betere informatieverstrekking naar bedrijven over beschikbare financieringsmogelijkheden. Voor bedrijven kost het tijd om hun balans aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Ze hebben ook een goed begrip nodig van de verschillende oplossingsmogelijkheden, om een goede keuze te kunnen maken....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Vervoort
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Het Bedrijf / 2 Betere tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Het Bedrijf is een trilogie die Hans Vervoort schreef over zijn 25-jarige dienstverband (1975 – 2000) bij de Weekbladpers, uitgeverij van progressieve bladen als Vrij Nederland en Opzij, maar ook van Voetbal International. Het was een bijzonder bedrijf, want het was eigendom van de werknemers. Vervoort beschrijft het wel en wee van deze organisatie, op een wijze die herinneringen oproept aan J.J. Voskuil's Het Bureau. Met dit verschil dat Vervoort hield van het bedrijf en de mensen die er werkten. Betere Tijden – deel 3 van Het Bedrijf - is een driedelige romancyclus, grotendeels op eigen ervaringen gebaseerd. Vijfentwintig jaar lang, van 1975 tot 2000, werkte Hans Vervoort bij de Weekbladpers, waar opiniebladen als Vrij Nederland en Opzij verschenen, maar ook het sportblad Voetbal International. In dit separaat leesbare tweede deel van Het Bedrijf, getiteld Betere Tijden, is hoofdpersoon Hans uitgever geworden van de cultuur-opiniebladen van de Weekbladpers (Vrij Nederland, Opzij, onzeWereld en Ons Amsterdam). Het is 1988; Vrij Nederland is in een gevaarlijke neerwaartse spiraal terechtgekomen. De rijke sporttak van de uitgeverij (Voetbal International) draagt knarsetandend de verliezen en dreigt te vertrekken. Het zal een heidens karwei worden om het tij te keren. Zeker omdat de Weekbladpers een bijzondere bladenuitgeverij is waar de werknemers het voor het zeggen hebben. Zal het lukken om ze mee te krijgen in Plan '89, de grote operatie die moet leiden tot Betere Tijden? Zullen Rinus Ferdinandusse, Joop van Tijn, Cisca Dresselhuys en de andere hoofdredacteuren erachter staan? En hoe stelt directeur Theo Bouwman zich op in dit delicate krachtenveld? In zijn eigen droge, ironische stijl beschrijft Hans Vervoort als hoofdpersoon in dit verhaal zijn avonturen als uitgever. Uit de recensies: 'Betere tijden is vlot geschreven, met oog voor details en pittige typeringen van mensen en situaties.' - de Volkskrant 'Bekende redacteuren en schrijvers worden treffend neergezet.' - Trouw In Plus Magazine zegt Peter van Straaten 'Het bedrijf ' naast zijn bed te hebben liggen. 'Temeer omdat de uitgever beloofde dat het 'smullen geblazen' is.' 'Momenteel lees ik met genoegen het tweede deel van Het Bedrijf, het epos dat Hans Vervoort heeft geschreven over de Weekbladpers.' (Max Pam in Het Parool)

Wil je het boek lezen?Het Bedrijf / 2 Betere tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Vervoort. Lezen Het Bedrijf / 2 Betere tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN