Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier)

Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) - Thom Roep | Fthsonline.com

... 8,95 11 jun. '20. Bezoek website 11 jun ... R2R 2015-04 Strips Boekhandel NL by Van Ditmar Boeken B.V ... ... . '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Douwe Dabbert 7 - De weg naar west - Thom Roep - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 8,95 Eergisteren. Bezoek website Eergisteren. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Hardcover 60 pagina's (inclusief dossier) ... Douwe Dabbert HC 07 De weg naar west; ... R2R 2015-04 Stripwinkels BE by Van Ditmar Boeken B.V. - Issuu ... ... Douwe Dabbert HC 07 De weg naar west; Douwe Dabbert HC 07 De weg naar west Wijn Piet, Roep Thom, Thom Roep, Piet Wijn, Grant Morrison. Nederlands | Hardcover € 18,95 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 2 weken. Nadat Douwe Dabbert in 'De schacht naar noord' vriendschap sloot met Dodo, beleeft hij in 'De weg naar west' een nieuw avontuur met hem. Ze gaan samen op zoek naar een vrouwtje voor de vogel, om te voorkomen dat de soort zal uitsterven. Dat doen ze in de west, het Caribisch gebied, waar gevaren als piraten en haaien op de loer liggen. Douwe dabbert 07. De weg naar west van Piet Wijn (boek, stripboek, ISBN 9789088862199). Nieuwe uitgave van 'De avonturen van Douwe Dabbert' waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en... Douwe Dabbert stripboeken. Douwe Dabbert is een Nederlandse stripreeks getekend door de in 2010 overleden Piet Wijn. De strip gaat over een kaboutertje die de meest vreemde avonturen beleefd, samen met zijn magische knapzak die hij geërfd heeft van zijn grootvader. Douwe dabbert 01. de verwende prinses €8.95. Storm 19. de terugkeer van de rode prins €8.95. Storm 16. vandaahl de verderver €8.95. Bij de Neus €22.95. Douwe dabbert 07. de weg naar west €8.95. Storm 03. het volk van de woestijn (herziene editie) €8.95. Storm 10. de piraten van pandarve €8.95. Storm, kronieken van roodhaar 02. de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Thom Roep
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier).pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe uitgave van 'De avonturen van Douwe Dabbert' waarbij het prachtige artwork van Piet Wijn opnieuw is ingescand en ingekleurd. Alle verhalen van deze sprookjesachtige klassieker verschijnen in deze nieuwe reeks die weer garant staat voor veel leesplezier voor jong en oud.Nadat Douwe Dabbert in 'De schacht naar noord' vriendschap sloot met Dodo, beleeft hij in 'De weg naar west' een nieuw avontuur met hem. Ze gaan samen op zoek naar een vrouwtje voor de vogel, om te voorkomen dat de soort zal uitsterven. Dat doen ze in de west, het Caribisch gebied, waar gevaren als piraten en haaien op de loer liggen. Maar met de hulp van zijn knapzak is Douwe zelfs de grootste woestelingen te slim af. Uiteindelijk is het de schipbreukeling Alexander die van het bestaan van een dodo weet op een drijvend eiland. Zijn ze op tijd om de vogelsoort te redden? Je leest het in dit wervelende avontuur op het water.

Wil je het boek lezen?Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thom Roep. Lezen Douwe dabbert hc07. de weg naar west (inclusief dossier) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN