Kroniek van een schandaal

Kroniek van een schandaal - Zoe Heller | Fthsonline.com

...Covett in haar een verwante geest. Het lijkt wel of de Booker Prize het roer heeft omgegooid ... Kroniek van een schandaal - Discvr. ... . Traditioneel wordt de shortlist vnl. bevolkt met door de wol geverfde auteurs, gekruid met een enkele debutant. Voor 2003 werden die verhoudingen compleet op hun kop gezet; de grote namen sneuvelden bij bosjes. De obligate verontwaardiging werd al snel overstemd door doorgedreven speculatie over de vele literaire nieuwkomers. Kroniek van een schandaal direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen. ... Kroniek van een schandaal druk 2 Zoe… - voor €7,32 ... . Kroniek van een schandaal direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Vergelijken - Kroniek van een schandaal - eBook (9029592443) (Zoë Heller) ISBN: 9789029592444 - Het eBook Kroniek van een schandaal (9029592443) geschreven door Zoë Heller bestel je op bruna.nl! Als Sheba Hart op St. George's komt werken als de nieuwe… Kroniek van een schandaal. Uitgever Archipel, Amsterdam [etc.] Verschenen 2004 ISBN 9063051131 Kenmerken 231 pagina's, 22 cm Aantekening vert. [uit het Engels] door Sophie Brinkman Vert. van Notes on a scandal. - London : Viking, cop. 2003. Uittrekselbank. We hebben 1 uittreksel(s) voor je gevonden in de Uit­treksel­bank. Zoë Heller - Kroniek van een schandaal "Engelse roman over een eenzame lerares die profiteert van een schandaal." Zoë Heller - Kroniek van een schandaal . De liefde kruipt naar waar het niet heen mag . Barbara Covett geeft geschiedenisles op een middelbare school in Engeland. Niet aan de leukste kinderen, maar waar moet ze anders heen? Kroniek van een schandaal is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Kroniek van een schandaal PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Kroniek van een schandaal Kroniek van een schandaal. Als Sheba Hart op St. George's komt werken als de nieuwe lerares pottenbakken, ziet de oudere, eenzame Barbara Covett in haar een verwante geest. Maar Barbara is niet de enige die zich aangetrokken voelt tot Sheba. Binnen korte tijd raakt Sheba namelijk verwikkeld in een verboden relatie met een zestienjarige leerling. Middenin 'Kroniek van een schandaal' van Zoë Heller komt ook een vuurwerk voor: 'Ik vermoed dat slechts de allerkleinste fractie van de menigte oprecht geïnteresseerd was in het spektakel, maar ... Kroniek van een sc...

INFORMATIE

AUTEUR
Zoe Heller
DIMENSIE
7,10 MB
BESTANDSNAAM
Kroniek van een schandaal.pdf

OMSCHRIJVING

Als Sheba Hart op St. George's komt werken als de nieuwe lerares pottenbakken, ziet de oudere, eenzame Barbara Covett in haar een verwante geest. Maar Barbara is niet de enige die zich aangetrokken voelt tot Sheba. Binnen korte tijd raakt Sheba namelijk verwikkeld in een verboden relatie met een zestienjarige leerling. Barbara is niet in staat om Sheba van haar onbezonnen gedrag af te houden. Onvermijdelijk komt de verhouding aan het licht en levert een groot schandaal in de pers op. Dat kost Sheba haar huwelijk, maar niet haar vriendschap met Barbara die loyaal aan haar zijde gaat staan, klaar om haar te steunen. Maar hoe loyaal is Barbara eigenlijk echt?

Wil je het boek lezen?Kroniek van een schandaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zoe Heller. Lezen Kroniek van een schandaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN