Praktische financiele rapportage en analyse

Praktische financiele rapportage en analyse - A. Lammers | Fthsonline.com

...sadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo ... Praktische financiële rapportage en analyse Opgavenboek ... ... . 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse - Uitwerkingenboek' door Annemieke Lammers - Onze prijs: €22,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Praktische studieboeken voor het HBO en WO. Home Student Praktische Financiële Rapportage & Analyse. Studentondersteuning. Erratum Praktische Financiële Rapportage & Analyse 'Financiële rapportage en analyse MBA' is een compleet nieuwe methode, gebaseerd op de nieuwe MBA-exameneisen per 1 januari 2013 van de Associatie. Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt o ... Studystore | Praktische financiele rapportage en analyse ... ... . Waar in het boek Bedrijfsadministratie MBA het accent ligt op journaliseren, komen in deze uitgave onderwerpen als verslaggeving, resultatenanalyse, ratio's en de winst- en verliesrekening aan bod. Koop Praktische financiele rapportage en analyse deel Uitwerkingenboek van Lammers, A. Blijlevens, A. met ISBN 9789491725326. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Koop Praktische Financiële Rapportage en Analyse Theorieboek van Lammers, A. met ISBN 9789491725265. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehoren- de opgaven- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo.Deze uitgave bevat alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het Opgavenboek 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere o...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Lammers
DIMENSIE
5,6 MB
BESTANDSNAAM
Praktische financiele rapportage en analyse.pdf

OMSCHRIJVING

Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehoren- de opgaven- en theorieboek de studiemethode 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze studiemethode is bestemd voor studenten Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en andere opleidingen op HBO- en MBO-nivo.Deze uitgave bevat alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het Opgavenboek 'Praktische Financiële Rapportage en Analyse'. Deze uitwerkingen zijn, net als in het theorieboek en opgaven- boek verdeeld in aparte hoofdstukken. De opgaven in de eerste hoofdstukken behandelen de werkzaamheden voorafgaand aan de verslagperiode (o.a. de balanced scorecard, het master- budget en de break-evenanalyse). Daarna volgen een aantal hoofdstukken met opgaven over de interne verslaglegging en interne analyse gedurende de verslagperiode. Tot slot zijn een aantal hoofdstukken met opgaven opgenomen over de externe verslaglegging en analyse (o.a. balans, winst- en verliesrekening, kasstroomoverzicht, liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en waarde van de onderneming).

Wil je het boek lezen?Praktische financiele rapportage en analyse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Lammers. Lezen Praktische financiele rapportage en analyse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN