BVE-reeks - Personeelswerk

BVE-reeks - Personeelswerk - Margriet Guiver-Freeman | Fthsonline.com

... de eindtermen voor het vak Personeelswerk op MBO-niveau ... Bureau ISBN - BVE-reeks ... . In de uitwerking heeft de auteur zich gericht op wat in haar ervaring van belang is in de praktijk van een afdeling Personeel en Organisatie, HRM of Human Talent Management. Handboek personeelswerk behandelt een groot aantal onderwerpen waarvan iedereen die zich met personele zaken bezighoudt op de hoogte moet zijn, zoals: werving en selectie, beloning, vergoedingen, flexibele arbeidsvoorwaarden, verlof, sociale zekerheid, ontslag en pensioen. Methodische Beroepsvorming (Paperback). In deze uitgav ... Studystore | Personeelswerk - de basis, Guiver-Freeman ... ... . Methodische Beroepsvorming (Paperback). In deze uitgave worden cursisten voorbereid op de beroepspraktijk. Het accent ligt op de ontwikkeling van... We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. BVE-reeks - Personeelswerk. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 6,95 22 mei. '20. Bezoek website 22 mei. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Buy Personeelswerk: de basis (BVE-reeks) 01 by Margriet Guiver-Freeman (ISBN: 9789059315129) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. BVE-reeks - Personeelswerk. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 6,95 24 apr. '20. Bezoek website 24 apr. '20. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. BVE reeks Personeelswerk 9789059315129 Koop d...

INFORMATIE

AUTEUR
Margriet Guiver-Freeman
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
BVE-reeks - Personeelswerk.pdf

OMSCHRIJVING

BVE-reeks - Personeelswerk 1e druk is een boek van Margriet Guiver-Freeman uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059315129 Personeelswerkde basis is bedoeld voor de opleidingen die in eerste instantie leiden tot ondersteunende functies in het personeelswerk. Het boek is gebaseerd op de eindtermen voor het vak Personeelswerk op MBO-niveau. In de uitwerking heeft de auteur zich gericht op wat in haar ervaring van belang is in de praktijk van een afdeling Personeel en Organisatie, HRM of Human Talent Management. Uitgangspunt daarbij is dat de ondersteuner op personeelszaken (die vaak wil doorstuderen om uiteindelijk zelf ook personeelsfunctionaris te worden) moet kunnen begrijpen hoe zijn eigen werkzaamheden zich verhouden met de overige activiteiten op de afdeling. Alleen dan kan hij op geijkte momenten de juiste beslissingen nemen in zijn werk en het management de juiste ondersteuning bieden.Op verzoek van docenten/gebruikers is de lesstof ingedeeld naar AlgemeenInstroomDoorstroomUitstroom, maar de hoofdstukken zijn ook door elkaar te gebruiken.

Wil je het boek lezen?BVE-reeks - Personeelswerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margriet Guiver-Freeman. Lezen BVE-reeks - Personeelswerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN