De paus van satan

De paus van satan - Philip Coppens | Fthsonline.com

...aus van Satan, die de komst van de Antichrist moest voorbereiden ... De paus van satan | Boek.be ... . Het bleek niemand minder te zijn dan de kapelaan van de Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge, de stad die door ... De paus van Satan | ISBN 9789022326107 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Paus van Satan | ISBN 9789461939708 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De paus van satan' door Pa ... De paus van Satan | De Slegte ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De paus van satan' door Patrick Bernauw, Philip Coppens - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De 19de eeuwse Nederlands-Franse auteur Joris-Karl Huysmans werkte eigenlijk voor de Franse geheime dienst. Hij infiltreerde in het satanistische milieu van Parijs en kwam er op het spoor van de Paus van Satan, die de komst van de Antichrist moest voorbereiden. De paus van satan van philip coppens en patrick bernauw nederlands - paperback - 2011 de negentiende-eeuwse auteur joris-karl huysmans werkt eigenlijk voor de franse geheime dienst. Huysmans De Paus van Satan direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De 19de eeuwse Nederlands-Franse auteur Joris-Karl Huysmans werkte eigenlijk voor de Franse geheime dienst. Hij infiltreerde in het satanistische milieu van Parijs en kwam er op het spoor van de Paus van Satan, die de komst van de Antichrist moest voorbereiden. Lees „De Paus van Satan Mysterieus België, #22" door Patrick Bernauw verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De 19de eeuwse auteur Joris-Karl Huysmans infiltreerde in het satanistische milieu van Parijs en kwam er op het spoor va... De negentiende-eeuwse auteur Joris-Karl Huysmans werkt eigenlijk voor de Franse geheime dienst. Huysmans infiltreert in het satanistische milieu van Parijs en komt er op het spoor van de paus van Satan. Deze oppersatanist, die de komst van de antichris De Aalsterse auteur Patrick Bernauw is tegenwoordig vooral aan de slag als bedenker en producent van teambuilding activiteiten. Na een afwezigheid van drie jaar ligt n...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Coppens
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
De paus van satan.pdf

OMSCHRIJVING

De 19de eeuwse Nederlands-Franse auteur Joris-Karl Huysmans werkte eigenlijk voor de Franse geheime dienst. Hij infiltreerde in het satanistische milieu van Parijs en kwam er op het spoor van de 'Paus van Satan', die de komst van de Antichrist moest voorbereiden... Het bleek niemand minder te zijn dan de kapelaan van de Basiliek van het Heilig Bloed in Brugge... de stad die door de Tempeliers was voorbestemd om het Jeruzalem van het Westen te worden.Huysmans schreef een schandaalroman over zijn afdaling in die magische onderwereld: 'Là-Bas'. Hij raakte betrokken in een ware Oorlog der Magiërs en kwam terecht in een occult wespennest, waarin figuren als Nostradamus en Jack the Ripper hun rol speelden. Zo ontdekte hij ook dat het geheim van de afstammelingen van Jezus en Maria Magdalena niet werd bewaard in Rennes-le-Château, maar een heel stuk noordelijker: in Brugge en in Orval. Patrick Bernauw oogstte veel succes met zijn historische faction thrillers in 'Mysterieus België' ('Het Bloed van het Lam', 'Nostradamus in Orval', 'Het Illuminati Complot', 'De Zaak Louis XVII'). Voor dit boek werkte hij samen met Philip Coppens, die eerder al non-fictie publiceerde over aloude mysteries, verschenen in verscheidene talen. Hij was gehuwd met bestsellerauteur Kathleen McGowan ('Het Magdalena Mysterie') en was in Vlaanderen en Nederland vooral bekend van zijn bestseller 'De Da Vinci Code Ontcijferd'.Philip - of Filip - Coppens overleed in 2012. De heruitgave van dit boek is opgedragen aan zijn nagedachtenis.

Wil je het boek lezen?De paus van satan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Coppens. Lezen De paus van satan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN