Ik

Ik - Remco Claassen | Fthsonline.com

...n. NTR; Ik Wat kan je allemaal ... Ik heb recent een collegereeks gevolgd op de Nyenrode Business Universiteit waar Remco Claassen een van de sprekers was ... Ik - Wikipedia ... . Hij was de enige niet prof. onder de sprekers maar heeft bij mij de meeste indruk achtergelaten. Ik ben nu begonnen aan zijn boek 'IK' en ben nog steeds enthousiast. Ik geef altijd echt gas op Mysteryland, omdat er na het heengaan van de Roxy eigenlijk geen vergelijkbare clubs zijn waar ik als single houser mijn energie kwijt kan." De leukste en hipste Baby- en Kinderwinkel van Nederland. IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN! Bij IKenIK worden klanten die grote order ... IK Multimedia. Musicians First ... ." De leukste en hipste Baby- en Kinderwinkel van Nederland. IKenIK.nl beloont haar klanten met STAPELKORTINGEN! Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 12,5%. IK-ZO - kwaliteitszorgsysteem Het kwaliteitszorgsysteem voor basisonderwijs. Nu met nieuwe module bekwaamheidsdossier, voldoet aan het toetsingskader van de PO raad. Yn 'Ik bin PRO' wurdt it ferhaal sketst fan it stigma dêr't de bern lêst fan hawwe. In ferhaal dat ek as spegel tsjinnet foar ús ûnderwiissysteem en de prestaasjemaatskippij dêr't wy yn libje. PRO Dokkum, De Diken yn Snits en Sevenwolden Compagnie op it Hearrenfean steane sintraal yn dit nije programma fan Omrop Fryslân. 2 puzzelwoorden gevonden voor `Ik` 3 letters. EGO. 15 letters. INDIVIDUALITEIT; Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op `Puzzelhulp` CrosswordClues Voor wie ook wel eens in het Engels puzzelt is er nu Crossword Clues. Ik kan verwijzen naar: . Ik (voornaamwoord), in het Nederlands het persoonlijk voornaamwoord van de eerste persoon enkelvoud Ik (rivier), een rivier in Rusland Ik (volk), een bergvolk in Oeganda Ik (gedicht), een gedicht van Chairil Anwar ik, de ISO 639-1-code voor de eskimotaal Inupiak; IK, de IATA-code voor Imair Airlines uit Azerbeidzjan; IK, de kentekencode op motorvoertuigen uit Landkreis ... 'IK' is een belangrijk boek, omdat het over uzelf gaat. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. 'IK' is volledig op uw lijf geschreven. Remco Claassen en Mayta Braun zijn zeer succesvolle managementtrainers. In de afgelopen jaren heeft Remco Claassen de ideeën in dit boek ontwikkeld. Samen met Mayta Braun verfijnde hij de begrippen en concepten. Dit ... Ik was vaak bang voor de maskers van andere mensen en realiseerde kort geleden dat ik mijn eigen maskers heb. Dit zijn dus mijn Ikken. En dus minder eng. Nu begrijp ik waarom op het ene moment iemand niet bereikbaar is, of anders denkt dan op een ander moment. Ook leuk om nu te bedenken welke Ikken ik heb en welke...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Claassen
DIMENSIE
11,26 MB
BESTANDSNAAM
Ik.pdf

OMSCHRIJVING

IKOLOGIE - Het meest persoonlijke vakgebied op aarde Jouw persoonlijke energie-coach Remco Claassen daagt je uit om: - beter dan ooit in kaart te krijgen WIE je bent, WAT je wilt en HOE je dat bereikt. - te ontdekken wat je talenten, je passies en je diepste kern werkelijk zijn. - het belangrijkste wat er bestaat (terug) te vinden: je eigen IK. IK helpt je om passie en talent in je leven te versmelten. Om op een simpele manier met veel meer energie in het leven te staan. Je krijgt effectieve levenslessen die vernieuwend, praktisch en inspirerend zijn. Het luisterboek is een bewerking door de auteur van het boek IK.

Wil je het boek lezen?Ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Claassen. Lezen Ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN