S.O.S. brein

S.O.S. brein - B. Lernout | Fthsonline.com

...tre Quality Popcorn with The Full Measure ... SOS Brein in de bib (Deinze) - Het Nieuwsblad ... . Live Music by Patrick Woolam and Montage. Jeopardy featuring Local Comedians, hosted by The Rhino. Short Film ... Year Title Artist Rating Releases; 1987: 1980-1987: The Hit Mixes: The S.O.S. Band: 1 Het syndroom van Asperger, ook wel aspergersyndroom of stoornis van Asperger, is een pervasieve ontwikkelingsstoornis vernoemd naar de Weense kinderarts dr. Hans Asperger.Het syndroom kenmerkt zich door beperkin ... S.O.S. Brein, help je tiener slimmer studeren | Eureka ... ... .Het syndroom kenmerkt zich door beperkingen in de sociale interacties en een beperkt repertoire aan interesses en activiteiten. Anders dan bij de klassieke autistische stoornis is er geen sprake van vertraging in de ... S.O.S is an original IRIS song written by Will Ryan as part of Heart of an Artist which was remade as part of Heart of an Artist Reignite. Well this train never stopped, I got pushed from the top I got brought up under false pretenses, harsh defenses I'm so damn tired of the breaches of trust......

INFORMATIE

AUTEUR
B. Lernout
DIMENSIE
12,39 MB
BESTANDSNAAM
S.O.S. brein.pdf

OMSCHRIJVING

Contacten met ouders en kinderen hebben de auteurs van dit boek op het spoor gebracht van drie grote oorzaken van leerproblemen: het gebrek aan een goede methode, onvoldoende motivatie en toenemende moeilijkheden bij het studeren. De auteurs hebben ze ‘de MeMoMo’-euvels genoemd. Ouders zullen ze makkelijk herkennen: Methode Motivatie Moeilijkheden. In dit boek leggen Lernout en Provost het accent dan ook op praktische tips die je als ouder zélf kunt toepassen om de MeMoMo-spoken te verjagen. Het menselijk brein staat in de media vaak symbool voor ‘creativiteit, intelligentie en vernuft’. Ieder mens voelt het spontaan aan: het brein is slim, superslim. En wie heeft een brein? Iedereen! Iedereen heeft dus het potentieel om superslim te worden. Alleen, hoe doe je dat? Recente inzichten in de werking van het brein kunnen tot een fundamentele verbetering leiden in de studiemethode van jongeren. Leren en studeren: het kan korter, het kan beter, en het hoeft vooral niet lastig te zijn. Dit boek biedt concrete en vooral praktische tips om het studerende kind te coachen, en dit op een overzichtelijke, speelse en effectieve manier, met termen die refereren aan de leefwereld van tieners: LOTUS, Breinspin, Slimlezen, Breinjump, Octopus, SuperMemo, GeJongLeerd.

Wil je het boek lezen?S.O.S. brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Lernout. Lezen S.O.S. brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN