De Escapisten

De Escapisten - Annema Herman | Fthsonline.com

...ontsnapping uit illusies. Een verhaal vol verwijzingen naar de pop-cultuur dat zich uitstrekt voorbij de grenzen van tijd en ruimte ... Escapisme - Wikipedia ... . From the book. Zeno hield van slapen. De Escapisten. De Escapisten is een genre-mashup over vriendschap, de zoektocht naar waarheid en de ontsnapping uit illusies. Een gelaagd verhaal vol verwijzingen naar de pop-cultuur dat zich uitstrekt voorbij de grenzen van tijd en ruimte. Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergr ... De Escapisten - Home | Facebook ... . Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden. Verdwijnen in de laatste Marvel- of Netflix hype. Maar verstoorde nachtrust, een bizar ongeluk en de ontmoeting met een mysterieuze vrouw zetten ... De Escapisten deel 1: Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden. Verdwijnen in de laatste Marvel- of Netflix hype. Escapisme Escapisme (van Engels escape, ontsnapping, lek, ontkoming, afleiding en escapism, gewoonte of neiging de werkelijkheid te ontvluchten) is de psychologische neiging of gewoonte om de zorgen van het alledaagse leven en de daarbij horende verplichtingen te vergeten. De tijd dringt en Zeno zal in zijn vergeten oorsprong de kracht van onvoorwaardelijke liefde moeten vinden om zijn bestemming te kunnen omarmen. De Escapisten is een gelaagde genre-mashup over vriendschap, de zoektocht naar waarheid en de ontsnapping uit illusies. Een verhaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Annema Herman
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De Escapisten.pdf

OMSCHRIJVING

Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden. Verdwijnen in de laatste Marvel- of Netflix hype. Maar verstoorde nachtrust, een bizar ongeluk en de ontmoeting met een mysterieuze vrouw zetten zijn leven opeens in de hoogste versnelling. Zeno ontdekt dat hij de spil is van een kosmisch avontuur. Opgejaagd door een geheimzinnige groep die zich de Vertragers noemt, ontwaakt in hem een verborgen gave en treedt een sinistere entiteit naar voren die niet van plan is het zover te laten komen. De tijd dringt en Zeno zal in zijn vergeten oorsprong de kracht van onvoorwaardelijke liefde moeten vinden om zijn bestemming te kunnen omarmen. De Escapisten is een gelaagde genre-mashup over vriendschap, de zoektocht naar waarheid en de ontsnapping uit illusies. Een verhaal vol verwijzingen naar de pop-cultuur dat zich uitstrekt voorbij de grenzen van tijd en ruimte.

Wil je het boek lezen?De Escapisten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annema Herman. Lezen De Escapisten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN