De geneeskrachtige werking van zink

De geneeskrachtige werking van zink - H. Wagner | Fthsonline.com

...oor. De rijkste bron van zink is de oester ... Zink | Ortho Health Foundation ... . Zink zit ook in graanproducten, noten, kaas, vlees, garnalen, andere schaal- en schelpdieren en in mosselen. De stof is onderdeel van wel 300 enzymen in het lichaam, waaraan het zijn werking in belangrijke mate ontleent. Maar zink is ook een ... Zink is ondermeer nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel, en een goede werking van het afweer-/immuunsysteem. Zink komt in kleine hoeveelheden voor in ... Geneeskrachtige kruiden en planten | Plein ... . Zink komt in kleine hoeveelheden voor in veel verschillende voedingsmiddelen, zoals vlees, kaas, graanproducten, noten en schaal- en schelpdieren zoals garnalen en mosselen. De eerste geneeskrachtige eigenschap die in dit artikel behandeld wordt ... hooikoorts en neusslijmvliesontsteking. Dat komt vooral door de immuunverbeterende werking van brandnetel. Er zitten onder ... Dit mineraal compenseert calciumverlies. De combinatie van boron, zwavel, zink, silicium en calcium is extra goed voor de botten. Brandnetel ... Ook binnen de Russische volksgeneeskunde gelooft men heilig in de geneeskrachtige werking van zonnebloemen. Een probaat middeltje bij koorts is Russische zonnebloemthee. Voeg aan een kop kokend water 2 theelepels gedroogde zonnebloemblaadjes toe, laat 10 minuten trekken en zeef vervolgens de blaadjes uit het water. De geneeskrachtige werking van kruiden en planten. Het verschil tussen planten en kruiden zit hem in de toepassing. ... Dat komt vooral door de hoge percentages foliumzuur of B11, B2 (riboflavine), B5 (pantthatheenzuur), calcium, zink, silicium en zwavel. Arnica. Al heel lang worden er aan knoflook geneeskrachtige...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Wagner
DIMENSIE
8,80 MB
BESTANDSNAAM
De geneeskrachtige werking van zink.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan de helft van de bevolking lijdt aan een zinktekort en aangezien niets in ons organisme functioneert zonder zink is het noodzakelijk dat door een afgewogen keuze van voedingsmiddelen het zinkgehalte op het juiste niveau gebracht wordt. Dit boek helpt u om vast te stellen of er een tekort aan zink in het lichaam is en geeft vervolgens duidelijk aan hoe door een gezonde levenswijze en de juiste voeding het tekort kan worden opgeheven en het afweersysteem versterkt wordt.

Wil je het boek lezen?De geneeskrachtige werking van zink in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Wagner. Lezen De geneeskrachtige werking van zink Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN