De glazen kooi

De glazen kooi - Nicholas Carr | Fthsonline.com

...eerpoel, De Pompers, Locomotion, De Plattevonder en De Keijepaol op bezoek ... Hamsterkooi Met Glas Kopen: De 5 Beste Kooien Uit De Test ... . Niet voor een bliksembezoek. In De glazen kooi opent Nicholas Carr ons de ogen voor een van de belangrijkste trends van het moment: de automatisering van onze samenleving. De voordelen liggen voor de hand, denk aan zelfrijdende autos, medische robots en gespecialiseerde apps. Nicolas Carr schreef een uiterst nuttig boek getiteld 'De glazen kooi' dat de schaduwzijde van automatisering beschrijft. Onderstaand een uitgebreide samenvatting. We hoeven steeds minder na te ... De glazen kooi - Maven Publishing ... . Onderstaand een uitgebreide samenvatting. We hoeven steeds minder na te denken. We hebben GPS, facebook laat ons onze verjaardagen niet vergeten, google verschaft ons instant informatie en ga zo maar door. Vind de beste selectie glazen kooi fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen kooi voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.com De stichting Glazen Kooi heeft dit jaar opnieuw gekozen voor het speciale goede doel: Wensen voor Groot-Somerense mensen. "Wij zetten ons ook dit jaar in voor de gehele gemeente Someren met als doel saamhorigheid te creëren bij het Somerense volk", zegt Den Dekker. TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Facebook herinnert ons aan verjaardagen. We besteden steeds meer denktaken uit aan computers. Ze kunnen het beter en sneller, en het maakt onze levens een stuk gemakkelijker. Toch?In De glazen kooi toont Nicholas Carr dat dit uitbesteden van denkwerk ook onverwachte effecten heeft. We worden bevrijd van een terugkerende mentale ... De zaterdag is een familiedag met verschillende optredens en dansworkshops voor de kleine kinderen en op de avond een live veiling bij De Glazen Kooi. Zondag is er een veiling en zijn er vanaf negen uur in de ochtend verschillende optredens alvorens om half drie de deur weer van het slot gaat. Kort daarop wordt het eindresultaat bekendgemaakt. De Brasserie is weer geopend! Met een nieuwe specialiteitenkaart en de terugkeer van het koopavondmenu. Natuurlijk zijn er een aantal regels die we volgen in het belang van ieders gezondheid. Zo dient u altijd eerst bij ons te reserveren en wordt u eerst bij binnenkomst eerst ontvangen door onze gastheer of gastvrouw. De glazen kooi. TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Facebook herinnert ons aan verjaardagen. We besteden steeds meer denktaken uit aan computers. Ze kunnen het beter en sneller, en het maakt onze levens een stuk gemakkelijker. Toch?In De glazen kooi toont Nicholas Carr dat dit uitbesteden van denkwerk ook onverwachte effecten heeft. De glazen kooi 1e druk is een boek van Nicholas Carr uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845345 TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Facebook herinnert ons aan verjaardagen. We besteden steeds meer denktaken uit aan computers....

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Carr
DIMENSIE
4,89 MB
BESTANDSNAAM
De glazen kooi.pdf

OMSCHRIJVING

De glazen kooi 1e druk is een boek van Nicholas Carr uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845345 TomTom berekent de route, Google beantwoordt onze vragen en Facebook herinnert ons aan verjaardagen. We besteden steeds meer denktaken uit aan computers. Ze kunnen het beter en sneller, en het maakt onze levens een stuk gemakkelijker. Toch?In De glazen kooi toont Nicholas Carr dat dit uitbesteden van denkwerk ook onverwachte effecten heeft. We worden bevrijd van een terugkerende mentale oefening, maar leren daardoor ook steeds minder. Weet een piloot straks nog wel hoe hij zelf een vliegtuig bestuurt? Wat gebeurt er als een arts meer op medische software vertrouwt dan op zijn gezond verstand? En dat is niet het enige: algemene menselijke talenten zoals creativiteit, scherpzinnigheid en nieuwsgierigheid blijken op allerlei manieren vervlochten met taken die we steeds vaker aan computers en robots overlaten.Op meeslepende wijze en aan de hand van talloze voorbeelden biedt Nicholas Carr een nieuwe kijk op de huidige, moderne maatschappij. Als een van de eersten signaleert hij wat automatisering met ons doet, als mens en als samenleving: het brengt ons welvaart en gemak, maar cre ert ook een glazen kooi die ons beperkt.'Carr is niet alleen overtuigend, maar hij heeft ook onweerlegbaar gelijk.' The Wall Street JournalNicholas Carr is een van de meest toonaangevende denkers op het gebied van nieuwe media en technologie. Hij schreef Het ondiepe, 'Is Google making us stupid?' en is journalist voor o.a. The New York Times, The Wall Street Journal en Wired.

Wil je het boek lezen?De glazen kooi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Carr. Lezen De glazen kooi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN