Ethiopie, ongekend anders

Ethiopie, ongekend anders - Ine Andreoli | Fthsonline.com

...kken en interessante bevolkingsgroepen. Laat u kennismaken met tradities, volksverhalen, legenden en spreekwoorden ... Bureau ISBN - Ethiopie, ongekend anders ... . Ethiopie ongekend anders | ISBN 9789086662951 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ine Andreoli - Ethiopie Ongekend Anders Het boek Ethiopie Ongekend Anders van de auteur Ine Andreoli is 3 maal gevonden, 2 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ethiopie Ongekend Anders" is nieuw te koop vanaf € 9,99 bij Bol.com. "Ethiopie Ongekend Anders" is tweedehand ... Ethiopie, ongekend anders eBook: Andreoli, Ine: Amazon.nl ... ... . "Ethiopie Ongekend Anders" is nieuw te koop vanaf € 9,99 bij Bol.com. "Ethiopie Ongekend Anders" is tweedehands te koop vanaf € 18,00 bij Bol.com. Ethiopie ongekend anders! van Ine Andreoli (boek, paperback, ISBN 9789086662951). Ethiopië heeft een zeer afwisselende natuur. Er zijn veertien Nationale parken te vinden. U treft er watervallen,... Ethiopië, ongekend anders!, is een boek voor lezers en reizigers die meer willen weten over het land Ethiopië. Ine Andreoli neemt u mee naar bijzondere plekken en interessante bevolkingsgroepen. Samen met haar man, tevens verdienstelijk fotograaf, en hun gezamenlijke Ethiopische vriend die de terreinwagen bestuurt, reist zij door het land. Koop nu Ethiopie ongekend anders! van Ine Andreoli bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Non-fictie. Ronald A.R. Aarsen; Hans Aarsman; Irene van der Aart; Paul Aarts & Carolien Roelants; Monique van den Abbeel & Brigitte Balfoort; Hamed Abdel-Samad...

INFORMATIE

AUTEUR
Ine Andreoli
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Ethiopie, ongekend anders.pdf

OMSCHRIJVING

Ethiopië heeft een zeer afwisselende natuur. Er zijn veertien Nationale Parken te vinden. U treft er watervallen, vulkanen, bergen, zoutmeren, warmwaterbronnen en ravijnen aan. Maar ook vindt u in de stad Harar 99 moskeeën. Deze moskeeën vertegenwoordigen de 99 namen van Allah. Dus zeker niet eenzijdig.Ethiopië, ongekend anders, is een boek voor lezers en reizigers die meer willen weten over het land Ethiopië. Ine Andreoli neemt u mee naar bijzondere plekken en interessante bevolkingsgroepen. Samen met haar man, tevens verdienstelijk fotograaf, en hun gezamenlijke Ethiopische vriend die de terreinwagen bestuurt, reist zij door het land. Maak kennis met tradities, volksverhalen, legenden en spreekwoorden.De Danakil-Depressie met onder andere Dalol en de zoutvlaktes worden bezocht, een prachtig gebied waar ze opnieuw kennismaken met de Afar. Ze reizen door de Riftvallei met zijn bijzondere meren, bezoeken de eeuwenoude stad Harrar met zijn kleurrijke bevolking. Het Tanameer wordt bevaren en de interessante eilanden bezocht. Er wordt een beeld gegeven van de veelzijdigheid van de kerken in Lalibela en de auteur vertelt tevens over Aksum. Ook zijn ze te gast bij meerdere bevolkingsgroepen waaronder De Surma, de Nuer, de Rastafaris, de Hamar, de Konso en de Dorze.Ine Andreoli (1944) publiceert (reis)boeken en artikelen over Afrika. Over Ethiopië schreef ze vier boeken, drie voor volwassenen en één voor kinderen.Ze woonde drie jaar in Ethiopië waar haar man werkte voor de suikerindustrie. Sinds die tijd heeft Ethiopië een speciaal plekje in haar leven verworven en keert ze er regelmatig terug.

Wil je het boek lezen?Ethiopie, ongekend anders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ine Andreoli. Lezen Ethiopie, ongekend anders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN