Over de muur van Trump

Over de muur van Trump - Merijn de Waal | Fthsonline.com

...Congres het niet eens ... In Amerika zijn sommige musea, dierentuinen en natuurparken al weken dicht ... Zoveel geld en tijd kost de bouw van Trumps muur ... ... . En dat komt allemaal door een flinke ruzie tussen president Donald Trump en andere politici. De ruzie gaat over een muur ... De Muur van Trump. Door. Der Webmeister - 03/02/2017 ... zou u een offerte hebben uitgebracht op de Openbare Aanbesteding door President Trump om een muurtje te metselen tussen de Verenigde Staten en Mexico. ... over de Internets. Dat kan je leuk vinden, dat kan je vervelend vinden, maar dat boeit ons dan ... Trump: "Bouw van muur aan grens met Mexico begint over ... ... . ... over de Internets. Dat kan je leuk vinden, dat kan je vervelend vinden, maar dat boeit ons dan weer in het geheel niet. Het was de meest tastbare belofte waarmee hij in het Witte Huis belandde: als president zou Donald Trump een muur bouwen langs de volledige zuidgrens met Mexico....

INFORMATIE

AUTEUR
Merijn de Waal
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
Over de muur van Trump.pdf

OMSCHRIJVING

Een journalistieke verkenning langs de grens tussen de VS en MexicoHet was de meest tastbare belofte waarmee hij in het Witte Huis belandde: als president zou Donald Trump een muur bouwen langs de volledige zuidgrens met Mexico. Maar twee jaar na zijn verrassende verkiezingswinst staat de muur er nog niet. En ook tijdens Trumps even grillige als ondoorgrondelijke presidentschap blijven de beide buurlanden nauw met elkaar verknoopt. Wat speelt er allemaal in dit unieke grensland?Merijn de Waal schrijft als buitenlandredacteur van NRC Handelsblad over zowel de VS als Latijns-Amerika. Voor dit boek reisde hij de afgelopen twee jaar uitvoerig langs de grens. Hij trok op met migranten en ging op patrouille met agenten van de Border Patrol. Hij interviewde een huurmoordenaar in Mexico, een drugshandelaar in de VS en Trump-aanhangers die het narcogeweld juist vrezen. En Merijn ondervond hoe beide landen via handel, cultuur en geschiedenis sterker met elkaar verbonden zijn dan ze vaak zelf beseffen.

Wil je het boek lezen?Over de muur van Trump in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Merijn de Waal. Lezen Over de muur van Trump Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN