De Feel Good-factor

De Feel Good-factor - Esther Sluijs | Fthsonline.com

...,50 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,- ... De feel good-factor - Esther Sluijs - 9789089653437 | Bruna.nl ... . Met De feel good-factor propageert Esther Sluijs dat we feel good moeten zien als een nieuw KPI die aangeeft hoe succesvol een bedrijf is. Bedrijven met een grote emotionele connectie scoren op alle fronten beter: meer winst, innovatiever en een hoge tevredenheidsscore bij klanten en medewerkers. Toen ik de titel van het boek las dacht ik: "Weer een zweverig boek met leuke ideeën die nergens op gebaseerd zijn." En wat had ik het verkeerd! Esther Sluijs beschr ... De feel good-factor, Esther Sluijs - Ebook - 9789089653437 ... ... ." En wat had ik het verkeerd! Esther Sluijs beschrijft in haar boek De Feel Good Factor op boeiende wijze hoe Emotie te vertalen valt naar Business en doet zij niet vanuit een onderbuik gevoel, maar met wetenschappelijke onderbouwing; met behulp van een eigen systeem! De 'feel good' factor van FENG SHUI. Ja, hier is het dan! Ons eerste BLOG! Zijn we best een beetje trots op. Waarom een BLOG gaan schrijven zul je misschien denken? Eerlijk gezegd bedachten wij ons dat in eerste instantie ook! Waar beginnen we aan? Waar halen we de tijd vandaan? Esther Sluijs bezigt in De Feel Good-factor geen zweverige taal, zakelijk beschrijft ze dat emoties de ruimte geven in een organisatie niet alleen de betrokkenheid bij klant en medewerker kunnen verhogen, maar ook goed is voor het bedrijfsresultaat.. Feel good is misschien een nieuwe term en wie weet wordt die wel omarmd als management-jargon. Feel good gaat over zingeving en het zoeken naar ... De feel good-factor: Emotie = business | Sluijs, Esther | ISBN: 9789089653420 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De Feel Good-factor. Best gelezen in recensies. recensie. 25 maart 2020. Mom you can! - 'Ik word er blij van!' De titel spreekt gelijk aan. Mom you can, meer geluk in werk en moederschap, wie wil dat nou niet?! Achterop het boek vertelt de schrijfster dat ze 9 succesfactoren ontdekte die voor een uitstekende balans zorgen tussen werk en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Sluijs
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
De Feel Good-factor.pdf

OMSCHRIJVING

In de huidige digitale economie eisen mensen organisaties die eerlijk, transparant en duurzaam ondernemen. Dat geldt niet alleen voor de klanten, maar ook voor de mensen die er werken. Daarmee is feel good niet een zaak van de HR- of marketingafdeling alleen, het gaat dwars door het hele bedrijf heen, het is een integrale visie op bedrijfsvoering. Met De Feel Good-factor propageert Esther Sluijs dat we 'feel good' moeten zien als een nieuw KPI die aangeeft hoe succesvol een bedrijf is. Bedrijven met een grote emotionele connectie scoren op alle fronten beter: meer winst, innovatiever en een hogere tevredenheidsscore bij klanten en medewerkers. Dit boek neemt emotie als uitgangspunt voor business succes én waarde creatie. Voor iedereen die het aandurft contact te leggen met zijn eigen emoties en de emoties van anderen. Want: Emotie = Business!

Wil je het boek lezen?De Feel Good-factor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Sluijs. Lezen De Feel Good-factor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN