De lange oren van Midas

De lange oren van Midas - Gerrit Komrij | Fthsonline.com

... leeftijd vertrekt Gerrit Komrij 'voorgoed' naar Kreta, om radicaal te breken met zijn vastgelopen Amsterdamse studentenleven en van de pen te leven ... PDF Boek De lange oren van Midas - pianofortefestival.nl ... . Daar schrijft hij een roman, De lange oren van Midas, over zijn Griekse avontuur en de voorgeschiedenis ervan. Het boek wordt door drie uitgevers afgewezen en blijft ongepubliceerd. De lange oren van Midas. verschenen Je ontvangt direct het e-book in je mail. Auteur. Gerrit Komrij. Type boek. E-book. Prijs. 9,99. Vul alsjeblieft je gegevens in ... De e-books zijn vrij van DRM-beveiliging. Heeft u een e- ... De lange oren van Midas door Gerrit Komr - 9789023464518 ... ... . Auteur. Gerrit Komrij. Type boek. E-book. Prijs. 9,99. Vul alsjeblieft je gegevens in ... De e-books zijn vrij van DRM-beveiliging. Heeft u een e-book gereserveerd dan ontvangt u op de verschijningsdatum een mail met daarin de downloadlink van het e-book. Retourneren ... Op 21-jarige leeftijd vertrekt Gerrit Komrij 'voorgoed' naar Kreta, om radicaal te breken met zijn vastgelopen Amsterdamse studentenleven en van de pen te leven. Daar schrijft hij een roman, De lange...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit Komrij
DIMENSIE
8,92 MB
BESTANDSNAAM
De lange oren van Midas.pdf

OMSCHRIJVING

Op 21-jarige leeftijd vertrekt Gerrit Komrij 'voorgoed' naar Kreta, om radicaal te breken met zijn vastgelopen Amsterdamse studentenleven en van de pen te leven. Daar schrijft hij een roman, De lange oren van Midas, over zijn Griekse avontuur en de voorgeschiedenis ervan. Het boek wordt door drie uitgevers afgewezen en blijft ongepubliceerd.Bijna vier decennia later vindt Komrij het verstofte typoscript terug op zolder, samen met zijn Kreta-dagboeken. Hij denkt erover de roman te vernietigen, maar de confrontatie met het verleden roept herinneringen op die hem niet loslaten.

Wil je het boek lezen?De lange oren van Midas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit Komrij. Lezen De lange oren van Midas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN