De wetten van de makrelen

De wetten van de makrelen - Ingrid Knipfer | Fthsonline.com

...d Knipfer is een geweldige auteur. Download en lees het boek De wetten van de makrelen op onze website pianofortefestival ... De wetten van de makrelen: Amazon.co.uk: Ingrid Knipfer ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt De wetten van de makrelen in PDF, ePUB, MOBI. DE WETTEN VAN DE MAKRELEN is een wrang-komische familieroman die de lezer meeneemt naar een landtong tussen "de stille en de wilde zee". Er zijn vier dochters: Elisabeth, een koude schoonheid; Louise, een warm hart; Mathilde, het lelijke eendje, en Emma, "ons klein", een groot hart en kleine longen. Get this from a library! De wetten van de makrelen : roman. [Ingrid Knipfer] -- Van de vier dochters van een onderwijze ... De wetten van de makrelen, Ingrid Knipfer - Paperback ... ... . Get this from a library! De wetten van de makrelen : roman. [Ingrid Knipfer] -- Van de vier dochters van een onderwijzersechtpaar is vooral de jongste een bron van zorg. DE WETTEN VAN DE MAKRELEN is een wrang-komische familieroman die de lezer meeneemt naar een landtong tussen "de stille en de wilde zee". Er zijn vier dochters: Elisabeth, een koude schoonheid; Louise, een warm hart; Mathilde, het lelijke eendje, en Emma, "ons klein", een groot hart en kleine longen. De roman schetst hoe een familie uit een dorp aan een West-Europees strand in twee decennia ... Scopri De wetten van de makrelen di Ingrid Knipfer: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. De wetten van de makrelen. Deze roman vertelt een wrang-komische familiegeschiedenis die zich afspeelt tussen de Noordzee en de Baltische Zee: hoe in twee decennia een familie uiteenvalt en uitsterft... De auteur bracht lange tijd bij familie aan de Baltische Zee door. De wetten van de makrelen: Amazon.es: Knipfer, Ingrid: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Iden...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid Knipfer
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
De wetten van de makrelen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze roman vertelt een wrang-komische familiegeschiedenis die zich afspeelt tussen de Noordzee en de Baltische Zee: hoe in twee decennia een familie uiteenvalt en uitsterft... De auteur bracht lange tijd bij familie aan de Baltische Zee door.DE WETTEN VAN DE MAKRELEN is een wrang-komische familieroman die de lezer meeneemt naar een landtong tussen ''de stille en de wilde zee''. Er zijn vier dochters: Elisabeth, een koude schoonheid; Louise, een warm hart; Mathilde, het lelijke eendje, en Emma, ''ons klein'', een groot hart en kleine longen.De roman schetst hoe een familie uit een dorp aan een West-Europees strand in twee decennia (1990 - 2010) verbrokkelt en uitsterft. De zee blijft.STEMMEN over KRIEG, roman uit 2012: ''Sober, gevoelig en mysterieus'' Hilde Sabbe in Het Laatste Nieuws; ''Prachtig geschreven, vreemde beklemmende sfeer'' Threes Anna, auteur en filmmaker; ''een prachtig verhaal'' NBD / Biblion-recensie...INGRID KNIPFER (°Wiesbaden) groeide op tussen Brussel en Gent, woont nu in Oostende. Zij publiceerde in literaire tijdschriften, schreef poëzie en toneel, en debuteerde als romanschrijfster eind 2012 met ''KRIEG''.

Wil je het boek lezen?De wetten van de makrelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid Knipfer. Lezen De wetten van de makrelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN