De zegen van soberheid

De zegen van soberheid - Aaron Damiani | Fthsonline.com

...al uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice ... De zegen van soberheid | David ... . 085 - 006 2099. Vraag? "De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Vergelijken - De zegen van soberheid - Boek Aaron Damiani (9043531294) ISBN: 9789043531290 - Het Boek De zegen van soberheid (9043531294) geschreven door Aaron Damiani bestel je op bruna.nl! 'De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een ... Recensie: De zegen van soberheid - God vinden in de ... ... .nl! 'De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor… De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd. 'De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd. De zegen van soberheid (e-boek) door Damiani, Aaron, EAN 9789043531306. 'De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dicht...

INFORMATIE

AUTEUR
Aaron Damiani
DIMENSIE
3,78 MB
BESTANDSNAAM
De zegen van soberheid.pdf

OMSCHRIJVING

"De zegen van soberheid' van Aarom Damiani is een gids voor de veertigdagentijd. Voor veel mensen is vasten in de veertigdagentijd een leeg ritueel. Maar Aaron Damiani ontdekte dat vasten hem dichter bij de opgestane Christus brengt. In dit praktische boek schrijft hij over alle aspecten rondom de veertigdagentijd. Welke plek had vasten in de eerste christelijke gemeenten? Op welke manieren kun je vasten en hoe blijf je gemotiveerd? Hoe geef je de vastentijd vorm in het gezin en in de kerk? Vasten zet je stil bij wat belangrijk is, en brengt je dichter bij het hart van het geloof: Jezus' lijden en opstanding.

Wil je het boek lezen?De zegen van soberheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aaron Damiani. Lezen De zegen van soberheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN