Dominicus Regiogids - Centraal-Engeland

Dominicus Regiogids - Centraal-Engeland - Remco Ensel | Fthsonline.com

...bevat geen foto's. Deze reisgids voor Centraal-Engeland leid je van het vlakke East Anglia naar de zacht glooiende heuvels van de Cotswolds ... Dominicus Centraal-Engeland Reisgids | Zwerfkei.nl ... . Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Deze reisgids voor Centraal-Engeland leidt u van het vlakke East Anglia naar de zacht glooiende heuvels van de Cotswolds. De streek Dominicus Regiogids - Zuid-Engeland | Remco Ensel. Zet op mijn lijst . Zuid-Engeland is een omvangrijk gebied dat loopt van de White Cliffs of Dover tot Land"s End, van Windsor Castle tot ... bol.com | Centraal-Engeland, Remco Ensel | 9789025749668 ... ... . Zet op mijn lijst . Zuid-Engeland is een omvangrijk gebied dat loopt van de White Cliffs of Dover tot Land"s End, van Windsor Castle tot het Isle of Wight. De zee is nooit ver weg en baaien en kliffen domineren de kustlijn. Zuid-Engeland is een omvangrijk gebied dat loopt van de White Cliffs of Dover tot Land's End, van Windsor Castle tot het Isle of Wight. De zee is nooit ver weg en baaien en kliffen domineren de kustlijn. Het maritieme verleden van Plymouth, Southampton en Bristol is goed bewaard gebleven in gerestaureerde dokken en pakhuizen. De forten en kastelen die vroeger de kustlijn bewaakten, zijn nu ......

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Ensel
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus Regiogids - Centraal-Engeland.pdf

OMSCHRIJVING

Deze reisgids voor Centraal-Engeland leid je van het vlakke East Anglia naar de zacht glooiende heuvels van de Cotswolds. De streek staat bekend als het culturele hart van het Verenigd Koninkrijk, een betiteling die het dankt aan de eeuwenoude colleges van de universiteitssteden Cambridge en Oxford en aan Shakespeare's Country, met Stratford-upon-Avon als pelgrimsoord voor bewonderaars van de vermaarde toneelschrijver. Birmingham is na Londen de grootste stad van het land. De stad is vanwege de musea en andere culturele instellingen uitgegroeid tot een interessante bestemming voor stedentrips. Natuurlijk wordt in deze gids uitgebreid stilgestaan bij klassieke bezienswaardigheden als de kathedralen van Coventry en Gloucester en Warwick Castle. Ook de landhuizen en tuinen in de Home Counties, de cottages in de Cotswolds en de wandelpaden van de kust van Norfolk tot aan de Welsh Marshes in Shropshire worden beschreven. Een ontdekking in Centraal-Engeland is het wijdvertakte netwerk van kanalen, die nog altijd bevaren worden door fleurig beschilderde long boats. Ook de glas- en kristalcentra in Stourbridge en de bron van het beroemde Engelse porselein in The Potteries worden met een bezoek vereerd.

Wil je het boek lezen?Dominicus Regiogids - Centraal-Engeland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Ensel. Lezen Dominicus Regiogids - Centraal-Engeland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN