Huis in Alhama

Huis in Alhama - Jose Hennekam | Fthsonline.com

...nsbed keuken met alle gemakken achter de bar de keuken 2 terrassen op zuid en noord kamer met 1 persoonsbed ... Vastgoed in El Mojon (Alhama De Murcia) te koop - 12 ... ... ... Huis in Alhama. De 15-jarige Pinar, dochter van Nederlandse vader en een Spaanse moeder, heeft het moeilijk. Ze mist haar Nederlandse vriendje Paul, en ze heeft vaak ruzie thuis omdat haar schoolresultaten beneden de maat zijn. Daarnaast wordt ze achtervolgd door de man die haar een paar maanden daarvoor aangerand heeft. Op de rommelmarkt in Almuñecar, waar ze de oude voorwerpen verkoopt die ... 36 huizen en appartementen me ... Huis in Alhama eBook door José Hennekam - 9789402152395 ... ... . Op de rommelmarkt in Almuñecar, waar ze de oude voorwerpen verkoopt die ... 36 huizen en appartementen met 3 slaapkamers te koop in Alhama de Murcia - Condado de Alhama, Spanje, vanaf 63.240 euro. Op zoek naar een koopwoning in Alhama de Murcia - Condado de Alhama? Op idealista vind je 36 objecten te koop, van Nederlandse en Spaanse particulieren en makelaars. 109 huizen en appartementen te koop in Alhama de Granada, Spanje, vanaf 13.800 euro. Op zoek naar een koopwoning in Alhama de Granada? Op idealista vind je 109 objecten te koop, van Nederlandse en Spaanse particulieren en makelaars. Huis in Alhama José Hennekam • Boek • paperback. Samenvatting . De 15-jarige Pinar, dochter van Nederlandse vader en een Spaanse moeder, heeft het moeilijk. Ze mist haar Nederlandse vriendje Paul, en ze heeft vaak ruzie thuis omdat haar schoolresultaten beneden de maat zijn. Maandelijkse huur in Alhama De Murcia Murcia Spanje - Lange termijn in Spanje Huizen in Alhama De Murcia ! Aanmelden (Account) Adverteren (van £0,99) Huurwoningen (190.912) Vakantiehuis te huur (820.945) Immobiliën te koop (78.752) ☰ Foto: Puente Nuevo, Spain ... > Murcia > Huizen Alhama Golf Resort > Appartementen. In de omgeving: Bekijk ze allemaal (537) Villa, Campos del Rio, Murcia € 280.000: Duplex, Santiago de la Ribera, Murcia € 149.500: Appartement, San Pedro del Pinatar, Murcia € 125.000: Duplex, San Pedro del Pinatar, Murcia € 195.000:...

INFORMATIE

AUTEUR
Jose Hennekam
DIMENSIE
5,10 MB
BESTANDSNAAM
Huis in Alhama.pdf

OMSCHRIJVING

Huis in Alhama is het tweede deel van de Tesoro-trilogie. De 15-jarige Pina, dochter van een Nederlandse vader en Spaanse moeder, heeft het moeilijk. Ze mist haar Nederlandse vriendje Paul en ze heeft vaak ruzie thuis omdat haar schoolresultaten beneden de maat zijn. Daarnaast wordt ze achtervolgt door de man die haar een paar maanden daarvoor heeft proberen aan te randen. Op de rommelmarkt van Almuñecar waar ze de spullen verkoopt die ze opduikt uit het stuwmeer vraagt een oude dame of ze haar huis in Alhama de Granada wil opruimen. De spullen mag ze verkopen. Tussen de rommel vindt Pinar het dagboek van Maria, een meisje van haar leeftijd. Die vondst blijkt niet alleen voor haar maar ook voor haar vriendje Paul het begin van een bloedstollend avontuur en zet daarnaast ook heel haar leven op zijn kop. Huis in Alhama is een bewerking van de in 2006 verschenen roman Matador)

Wil je het boek lezen?Huis in Alhama in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jose Hennekam. Lezen Huis in Alhama Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN