Je bent wat je date

Je bent wat je date - Petra Noordhuis | Fthsonline.com

...lens op, zo beweert het blad. Het geheel bestaat uit drie delen en je bent zo anderhalf uur verder voordat je de lijst hebt afgewerkt ... Je bent wat je date - Petra Noordhuis, Annet Murre ... ... . Anouk, 28-01-2013 20:24 #1 Het is simpel je moet gewoon praten over je eigen leven en wat je voor hem voelt en als je dat neit wilt dan moet je zeggen of je verlegen bent en vraagt of hij ook nerveus is.wat je niet moet doen is praten over het weer dat knapt erg af net zoals over eten praten of je relaties met andere jonges/meisjes dat is zo kwetsend voor de ander. Daardoor kun jij je heel erg gaan focussen op wat je zegt, hoe je doet en hoe je tafelgenoot zich gedraagt. Een gesprek beginnen me ... Je bent wat je date van Petra NoordhuisAnnet ... ... . Daardoor kun jij je heel erg gaan focussen op wat je zegt, hoe je doet en hoe je tafelgenoot zich gedraagt. Een gesprek beginnen met iemand die je niet kent, lastig, hoor. Wat we je willen meegeven: geniet lekker, en toon vooral interesse in je date - als je het leuk met hem of haar vindt, natuurlijk. Rondstruinen en bekijken wat iedereen te koop heeft is een erg gezellige date. Ga brunchen. Als je niet weet wat te doen met je lief, is dit sowieso een goede optie. Zoek je leuke, interessante vragen om iemand beter te leren kennen, bijvoorbeeld voor een date of vrienden?Of een spel om persoonlijke vragen te kunnen stellen? Wil je originele, spannende vragen stellen aan je vriend(in)? In dit artikel vind je een leuke vragenlijst met 283+ serieuze, diepzinnige én grappige vragen!. Hieronder staan de 283 meest interessante vragen die je maar kunt stellen. Dit is voor je date niet gezellig of aangenaam om te horen. Je bent immers op date met elkaar in het hier en nu, dus houd je verhaal actueel en toon hierin je interesse in je date. Focus je op je date. Het is belangrijk dat je durft aan te geven wat je leuk vindt aan hem of haar, niet hoe je moeite had in eerdere relaties. Dat je totaal kansloos bent bij vrouwen en je nu dus met alles wat je hebt vastklampt aan haar. Dat jij je besluit al genomen hebt en een relatie wilt met haar. Dat jij een besluiteloos type bent die niet weet wat hij wil. Dat jij verantwoordelijkheden van je af neigt te schuiven. Heb je de datingblues en wil je niets liever dan lezen dat het altijd nog erger kan? Bestel het boek 'Je bent wat je date', voor uren lees- en leedvermaak. Maar je wilt vast ook niet de rest van je leven alleen blijven. Waag de sprong in het diepe: met deze tips moet het lukken om een nieuwe liefde te vinden. 1. Zorg er eerst voor dat je weet wat je wilt Daten op je 50ste of 60ste is niet meer zoals het was als twintiger....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Noordhuis
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
Je bent wat je date.pdf

OMSCHRIJVING

De getrouwde man en zijn minnares. De bekende Nederlander. De weduwnaar die een springlevende echtgenote blijkt te hebben. Een naïeve boer en zijn Poolse schone. En niet te vergeten: hete Harry, de anonieme medeschrijver van dit boek. Ze doen het allemaal: (Internet)daten. Of je nu jong of oud bent, single of gebonden, iedereen heeft wel eens te maken gehad met (Internet)daten. Je doet het openlijk of stiekem, vaak of eenmalig en je date is dramatisch saai of hartslagverhogend. Wie nog nooit een date heeft gehad, is er op zijn minst nieuwsgierig naar. ‘Je bent wat je date’ is een boek met korte verhalen over (Internet)daten. Ze zijn hilarisch, ongelofelijk, spannend, vermakelijk en soms angstaanjagend. De verhalen zijn waargebeurd en ze hebben soms een happy end, maar vaak ook niet. Wat maakt daten zo leuk of oervervelend? Zijn het echt alleen sneue kneuzen die zich inschrijven? Of loop je toch de kans om een lieve leukerd tegen het lijf te lopen? Lees de verhalen en de tips en wees voorbereid op wat je tegen kunt komen. Of kies ervoor om niet te daten en vermaak je met een beetje leedvermaak van een ander….

Wil je het boek lezen?Je bent wat je date in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Noordhuis. Lezen Je bent wat je date Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN