Vuurpoel Hc02. bernadette 2/3

Vuurpoel Hc02. bernadette 2/3 - Matt Smith | Fthsonline.com

...cover). Baron Simon van Montfort leidt rond 1220 namens de kerk van Rome een kruistocht tegen de Katharen ... De Vuurpoel 1 t/m 3 compleet - MarktPlaza ... . Om een paar... Klantnummer opvragen. Als u uw klantnummer bent vergeten neem dan contact op met ons via telefoonnummer 020 - 572 1650.We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Het jaar is 1220 en in de Franse Pyreneeën leidt baron Simon van Montfort al jaren een kruistocht tegen de Katharen. De jonge Theobald van Champagne en zijn kameraad Huhues van Blois willen meedoen, maar Montfort is ze l ... De vuurpoel 2/3. Bernadette - Senor Hernandez ... . De jonge Theobald van Champagne en zijn kameraad Huhues van Blois willen meedoen, maar Montfort is ze liever kwijt dan rijk en stuurt ze op een overbodige expeditie de bergen in. Als daar een een ruimteschp met weerzinwekkende buitenaardse wezens landt, wordt het groepje ... Bernadette is deel 2 van een driedelige reeks, die binnen een jaar zal worden afgerond. Auteurs zijn de Canadese scenarist en inkleurder Nathan Fairbairn en de Amerikaanse striptekenaar en illustrator Matt Smith, die al eerder het graphic novel Barbarian Lord tekende. Online strips kopen bij strips.proxis.com. Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een betere gebruikerse...

INFORMATIE

AUTEUR
Matt Smith
DIMENSIE
6,12 MB
BESTANDSNAAM
Vuurpoel Hc02. bernadette 2/3.pdf

OMSCHRIJVING

In de Franse Pyreneeën leidt baron Simon van Montfort rond 1220 al jaren een kruistocht tegen de Katharen. Om een paar beginnende kruisvaarders iets te doen te geven, stuurt hij ze de bergen in voor een onbelangrijk klusje in een dorpje waar volgens geruchten het Kathaarse geloof beleden wordt, maar als de groep vanuit het niets te maken krijgt met bloeddorstige buitenaardse wezens die moeilijk te bestrijden zijn, loopt de spanning hoog op!Bernadette is deel 2 van een driedelige reeks, die binnen een jaar zal worden afgerond. Auteurs zijn de Canadese scenarist en inkleurder Nathan Fairbairn en de Amerikaanse striptekenaar en illustrator Matt Smith.

Wil je het boek lezen?Vuurpoel Hc02. bernadette 2/3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Smith. Lezen Vuurpoel Hc02. bernadette 2/3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN