De Cello Van Mevrouw Rozas

De Cello Van Mevrouw Rozas - Piet De Loof | Fthsonline.com

...e muzikanten schreven voor haar cellomuziek ... De cello van mevrouw Rozas - Piet De Loof (Abimo ... ... . Het stemde haar echter heel verdrietig dat ze enkel haar eigen leven kon redden maar niet dat van anderen in het kamp. De dromerige Orfeo beleeft een moeilijke tijd. Zijn vader is weg, zijn moeder heeft verdriet, en op school wordt hij gepest. Hij vlucht in zijn eigen wereld, waar geluid centraal staat. Geluiden die hem raken, noteert hij in een boekje. Op een dag ontmoet hij de oude mevrouw Rozas. De klank van haar cello fascineert hem. D ... bol.com | De Cello Van Mevrouw Rozas, Piet De Loof ... ... . De klank van haar cello fascineert hem. De cello van mevrouw Rosas. DE CELLO VAN MEVROUW ROZAS 'Vind je ze niet mooi, Orfeo?' Mevrouw Rozas klonk plots op haar hoede. 'Jawel… ze zijn mooi, maar… ik vroeg me gewoon af wie die liedjes heeft geschreven.' 'Vrienden van mij', zei ze kortaf. 'Muzikanten met wie ik vaak samenspeelde. Maar ze zijn al jaren geleden gestorven.' 'Het spijt me', zei ik. De dromerige Orfe...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet De Loof
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
De Cello Van Mevrouw Rozas.pdf

OMSCHRIJVING

‘Vind je ze niet mooi, Orfeo?’ Mevrouw Rozas klonk plots op haar hoede. ‘Jawel… het is mooi, maar… ik vroeg me gewoon af wie die liedjes heeft geschreven.’ ‘Vrienden van mij’, zei ze kortaf. ‘Muzikanten met wie ik vaak samenspeelde. Maar ze zijn al jaren geleden gestorven.’ ‘Het spijt me’, zei ik. ‘Waarom? Daar kan jij niets aan doen. Integendeel, jij speelt hun muziek, en dat houdt ze nog een beetje levend’, zei mevrouw Rozas met een flauw lachje. ‘Net zoals je mijn instrument levend houdt.’De dromerige Orfeo beleeft een moeilijke tijd. Zijn vader is weg, zijn moeder heeft verdriet, en op school wordt hij gepest. Hij vlucht in zijn eigen wereld, waar geluidcentraal staat. Geluiden die hem raken, noteert hij in een boekje. Op een dag ontmoet hij de oude mevrouw Rozas. De klank van haar cello fascineert hem. Hij is dan ook verrukt als ze aanbiedt hem celloles te geven. Maar waarom speelt ze zelf nooit meer op het instrument? Waarom praat ze niet graag over vroeger? Pas na haar dood ontrafelt Orfeo het geheim van mevrouw Rozas en haar cello.

Wil je het boek lezen?De Cello Van Mevrouw Rozas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet De Loof. Lezen De Cello Van Mevrouw Rozas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN