De Feel Good-factor

De Feel Good-factor - Esther Sluijs | Fthsonline.com

...De Feel Good-factor geeft weer in welke mate medewerkers en alle andere stakeholders (de partijen waar jouw bedrijf direct of indirect invloed op heeft) zich emotioneel verbonden voelen met jouw bedrijf, producten en dienstverlening ... De feel good-factor - Esther Sluijs - 9789089653437 | Bruna.nl ... . Daarnaast geeft de Feel Good-factor ook aan of ze gemotiveerd zijn mee te denken en bij te dragen aan continue ... De feel good-factor In de huidige digitale economie eisen mensen organisaties die eerlijk transparant en duurzaam ondernemen. Dat geldt niet alleen voor de klanten maar ook voor de mensen die er werken. Daarmee is feel good niet een zaak van de HR- of marketingafdeling alleen... Met De Feel Good-factor propageert Esther Sluijs dat we 'feel good' moeten z ... De feel good-factor, Esther Sluijs - Ebook - 9789089653437 ... ... . Dat geldt niet alleen voor de klanten maar ook voor de mensen die er werken. Daarmee is feel good niet een zaak van de HR- of marketingafdeling alleen... Met De Feel Good-factor propageert Esther Sluijs dat we 'feel good' moeten zien als een nieuw KPI die aangeeft hoe succesvol een bedrijf is. Bedrijven met een grote emoti...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Sluijs
DIMENSIE
11,83 MB
BESTANDSNAAM
De Feel Good-factor.pdf

OMSCHRIJVING

In de huidige digitale economie eisen mensen organisaties die eerlijk, transparant en duurzaam ondernemen. Dat geldt niet alleen voor de klanten, maar ook voor de mensen die er werken. Daarmee is feel good niet een zaak van de HR- of marketingafdeling alleen, het gaat dwars door het hele bedrijf heen, het is een integrale visie op bedrijfsvoering. Met De Feel Good-factor propageert Esther Sluijs dat we 'feel good' moeten zien als een nieuw KPI die aangeeft hoe succesvol een bedrijf is. Bedrijven met een grote emotionele connectie scoren op alle fronten beter: meer winst, innovatiever en een hogere tevredenheidsscore bij klanten en medewerkers. Dit boek neemt emotie als uitgangspunt voor business succes én waarde creatie. Voor iedereen die het aandurft contact te leggen met zijn eigen emoties en de emoties van anderen. Want: Emotie = Business!

Wil je het boek lezen?De Feel Good-factor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Sluijs. Lezen De Feel Good-factor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN