De Matroos In De Doos

De Matroos In De Doos - Daphne Deckers | Fthsonline.com

...oosuitgeverij: kosmos uitgeversisbn: 9789043906616de ouders van de zevenjarige marijn zijn net gescheiden ... Boeken voor de Matroos Binnenvaart vind je op Nationale ... ... . Samen met zijn moeder verhuist hij naar een kleiner huis. Marijn begrijpt De Matroos in de doos (vanaf 6 jaar) Filmposter Films Piraten. Meer informatie... Bewaard door Idee Kids. 24. Mensen vinden deze ideeën ook leuk. Thomas Verjaardag Jongen Verjaardag Trein Verjaardagstaarten Derde Verjaardag Papieren Speelgoed Kinderen Spelen. Brinquedo de papelão. Matroos in de doos simonzwiers. Loading ... Reis rond de wereld in 80 dagen - kl ... PDF ePUB - De Matroos in de Doos | BANK72 PDF ... . Brinquedo de papelão. Matroos in de doos simonzwiers. Loading ... Reis rond de wereld in 80 dagen - kleine matrozen - Duration: 1:43. ditrovic 2,771 views. ... De dingen waar ik zo van hou + Songtekst - Duration: ... In De Musicaldatabase plan, bewaar en beoordeel je je musicalbezoek. Wat vind jij? Heb je De matroos in de doos gezien en wil je delen wat je er van vond?Log dan in en plaats je recensie!...

INFORMATIE

AUTEUR
Daphne Deckers
DIMENSIE
10,49 MB
BESTANDSNAAM
De Matroos In De Doos.pdf

OMSCHRIJVING

De ouders van de zevenjarige Marijn zijn net gescheiden. Samen met zijn moeder verhuist hij naar een kleiner huis. Marijn begrijpt er niks van en is heel boos op zijn papa en mama. Ook vindt hij zijn nieuwe kamertje eng: er bewegen rare schaduwen op de muren en overal hoort hij water. Zijn moeder zegt dat hij gewoon moet gaan slapen. Ze doet de deur dicht en dan' verandert Marijns slaapkamer in de zee. Omdat zijn bed langzaam wegzinkt in de golven, springt Marijn in een verhuisdoos en begint aan een spannende zoektocht terug naar huis. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen en dieren, waaronder een haai, een dolfijn en een zeenimf. Wie is een vriend, wie is een vijand? De oplossing ligt in een donkere grot, waar een pratende schelp het antwoord weet op alle vragen. Zal Marijn de weg naar huis vinden? En wat heeft Hurrakan de stormgod ermee te maken?

Wil je het boek lezen?De Matroos In De Doos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daphne Deckers. Lezen De Matroos In De Doos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN