Statistiek en demografie

Statistiek en demografie - Jeje Groot | Fthsonline.com

... u gegevens over de stad en de stadsdelen van Almere ... Dé startpagina over demografie of bevolkingsleer ... . Van het aantal inwoners, de bevolkingsopbouw, de woningmarkt en de woningvoorraad, de inkomsten en de uitkeringen tot veiligheid, verkeer en vervoer, arbeidsplaatsen en bedrijventerreinen. Statistiek en demografie 1e druk is een boek van Jeje Groot uitgegeven bij Uitgeverij LEMMA. ISBN 9789059313194 Dit studieboek over statistiek en demografie sluit aan bij de competentiegerichte kwalificatiestructuur voor de juridische uitstroomrichtingen 2008-2009 zoals ontwikkeld door het kenniscentrum ECABO. Sinds de griepepidemie van 2009 houdt het RIVMRijk ... Samenvatting statistiek - Statistiek en demografie - Stuvia ... . Sinds de griepepidemie van 2009 houdt het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu wekelijks het aantal overleden mensen in de gaten met gegevens van het CBSCentraal Bureau voor de Statistiek. Het doel van het monitoren van sterftecijfers is om de impact van een epidemie of een incident in beeld brengen. Statistiek en demografie. Uitgever LEMMA, Den Haag Verschenen 2009 ISBN 9789059313194 Kenmerken 151 pagina's, 24 cm, ill., tab., fig Aantekening Met reg Oorspr. titel Statistische gegevensverwerking en demografie. - 3e dr. - Utrecht : LEMMA, 2002. 3e dr. Uitgever LEMMA, Utrecht Verschenen 2002 ISBN 9059311094 Kenmerken De statistiek geeft het bevolkingscijfer per administratieve eenheid in België, op de vermelde observatiedatum van het Rijksregister. In deze statistiek worden de personen opgenomen die zijn ingeschreven in het bevolkings- en het vreemdelingenregister van een Belgische gemeente. Onderzoek en cijfers. Arnhem in cijfers. Arnhem in Cijfers is een online statistisch zakboek. Het bevat allerlei cijfers over de gemeente Arnhem op stads-, wijk-, of buurtniveau. Digipanel. U bent inwoner van Arnhem, kritisch en u zou graag uw mening willen geven over wat er in de stad gebeurt. Dan is het digipanel iets voor u. Open data...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeje Groot
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Statistiek en demografie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit studieboek over statistiek en demografie sluit aan bij de competentiegerichte kwalificatiestructuur voor de juridische uitstroomrichtingen 2008-2009 zoals deze is ontwikkeld door het kenniscentrum ECABO. Het deel over statistiek is eveneens van belang voor de richtingen Commercieel en Bedrijfsadministratief.In de teksten, vragen en opgaven is zo veel mogelijk een verbinding gemaakt met de toekomstige beroepspraktijk van de cursisten en met de actuele maatschappelijke vraagstukken.Door het eenvoudige taalgebruik en de grote hoeveelheid vragen en opgaven kunnen de cursisten in hoge mate zelfstandig met de theorie aan de slag. Ook het nieuwe hoofdstuk 6 in het statistiekdeel, over het zelf opzetten en uitvoeren van onderzoek, nodigt daartoe uit.Deze editie is een bewerking van de derde druk van Statistische gegevensverwerking en demografie.

Wil je het boek lezen?Statistiek en demografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeje Groot. Lezen Statistiek en demografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN