Het Andere Hollywood

Het Andere Hollywood - Adrian Stahlecker | Fthsonline.com

...echt naar Hollywood en 'Here's your nickel back' Waar hebben The Police, Depeche Mode, Roxette en the Beach Boys hun naam aan te danken? Legend Hotel Hollywood: Fantastische locatie, op al het andere na ... Bezienswaardigheden Hollywood - Tioga Tours ... . - Bekijk 211 reizigersbeoordelingen, 105 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Legend Hotel Hollywood, op Tripadvisor. Boek: Het Andere Hollywood - Gay's, lesbo's en Bi's in de filmstad. Verder op 13 juli: Guglielmo Marconi. 1878 - Het Verdrag van Berlijn maakt Servië onafhankelijk. 1897 - Guglielmo Marconi verkrijgt octrooi op de draadloze telegraaf. Terwijl vele studio's naar andere wijken in Los Angeles zijn verhuisd, ... Recensie: Het andere Hollywood - Adrian Stahlecker ... ... . 1878 - Het Verdrag van Berlijn maakt Servië onafhankelijk. 1897 - Guglielmo Marconi verkrijgt octrooi op de draadloze telegraaf. Terwijl vele studio's naar andere wijken in Los Angeles zijn verhuisd, vinden de meeste filmproducties nog steeds in het Hollywood district plaats. Belangrijke aanverwante industrieën zoals filmbewerking, effecten en rekwisieten blijven in Hollywood aanwezig. Bestel Het Andere Hollywood Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Met nog tal van andere scènes die op zichzelf heel sterk zijn raapt Tarantino de steken op die hij laat vallen door er niet in te slagen van de film een vlot lopend geheel te maken. ... De film is dan ook een schitterende rit door het Hollywood van de late 60's. Ik heb gisteravond in ieder geval weer genoten. De senator die Annette Bening ten tonele voert is tot op het bot geloofwaardig, vooral omdat ze bij elke stap worstelt met de vraag of het rapport haar niet meer stemmen gaat kosten dan haar gaat opleveren. Met deze film laat Hollywood zich van een andere kant zien. In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken. Kijk trailers en meer Netflix maakt gebruik van cookies voor personaliseren, het personaliseren van advertenties en andere doeleinden. Ze raakte geïnspireerd door een video van een Italiaanse trompettist die ook in quarantaine zit en Imagine speelde en vroeg twintig andere beroemdheden het nummer van John Lennon te zingen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Adrian Stahlecker
DIMENSIE
11,19 MB
BESTANDSNAAM
Het Andere Hollywood.pdf

OMSCHRIJVING

Hollywood werd in de twintigerjaren opgeschrikt door een reeks van seksschandalen. Filmmagnaten besloten toen moraalclausules op te nemen in de filmcontracten. Als een ster in opspraak was geraakt kon de studio het contract annuleren. Als het echter een kasmagneet betrof betaalde men soms de politie om de zaak in de doofpot te krijgen. In de vijftiger jaren stond Hollywood op z'n kop toen het roddelblad Confidential verscheen om het privéleven van sterren bloot te leggen. Veel stoere, knappe idolen waarover vrouwen droomden, bleken homo- of biseksueel te zijn. Hun seksuele geaardheid zou het einde van hun carrière kunnen betekenen. Velen gingen daarom surrogaathuwelijken aan terwijl anderen er aan ten ondergingen.

Wil je het boek lezen?Het Andere Hollywood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrian Stahlecker. Lezen Het Andere Hollywood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN