KOSMOPOLIS

KOSMOPOLIS - S. Toulmin | Fthsonline.com

...voorvleugellengte bedraagt tussen de 16 en 17 millimeter ... Κοσμόπολις - Πανεπιστήμιο Πατρών ... . De voorvleugels hebben een strogele basiskleur. Vanuit de vleugelwortel loopt een brede donkere lijn. Naar de buitenrand toe loopt deze uit... Directed by David Cronenberg. With Robert Pattinson, Juliette Binoche, Sarah Gadon, Mathieu Amalric. Riding across Manhattan in a stretch limo in order to get a haircut, a 28-year-old billionaire asset manager's day devolves into an odyssey with a cast of characters that start to tear his world apart. Kosmopolis is een einde-der-tijden boek, materiaal voo ... Kosmopolis — NTGent / Johan Simons | Theater Rotterdam ... . Kosmopolis is een einde-der-tijden boek, materiaal voor regisseur Johan Simons en het sluitstuk van zijn trilogie Accattone / De vreemden / Kosmopolis. Met saxofoonkwartet Bl!ndman als muzikale partner. Tijdens de Nederlandse tournee wordt de rol van Eric Packer gespeeld door Sander Plukaard (in plaats van Pierre Bokma). Inleiding. 19:15-19:45 uur Kosmopolis biedt een briljante en fascinerende herinterpretatie van het intellectuele schema waarin de westerse verbeelding gedurende de laatste vier eeuwen gevangen zat. Nu, bij de aanvang van het nieuwe millennium, de voortstuwende kracht van de moderniteit definitief gebroken lijkt, ... Dit meesterwerk ziet er bijzonder stoer en cool uit en ook de filosofie die de film probeert te vertellen spreekt me heel erg aan . Het evenwicht tussen de filosofie en ' coolheid ' gehal...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Toulmin
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
KOSMOPOLIS.pdf

OMSCHRIJVING

Kosmopolis biedt een briljante en fascinerende herinterpretatie van het intellectuele schema waarin de westerse verbeelding gedurende de laatste vier eeuwen gevangen zat. Nu, bij de aanvang van het nieuwe millennium, de voortstuwende kracht van de moderniteit definitief gebroken lijkt, zet Toulmin zijn lezers op het spoor van de humane wijsheid van Erasmus en Rabelais, Montaigne en Shakespeare; uitgaande van hun inzichten, zouden nieuwe wegen gevonden kunnen worden om de zuiverheid van de exacte wetenschappen te verzoenen met het wijsgerig elan van de humanistische traditie.

Wil je het boek lezen?KOSMOPOLIS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Toulmin. Lezen KOSMOPOLIS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN