Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie

Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie - Mallika Chopra | Fthsonline.com

...haotische zoektocht naar een leven met intentie ... Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie by ... ... . Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het oog. In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond. Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hu ... bol.com | Mijn chaotische zoektocht naar een leven met ... ... . Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin. In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond. Hulp Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin. In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond. Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin....

INFORMATIE

AUTEUR
Mallika Chopra
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie.pdf

OMSCHRIJVING

Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het oog. Als dochter van Deepak Chopra had ze alle wijsheid meegekregen. Toch moest ze zelf op zoek naar antwoorden. In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond. Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin. Heb je soms moeite om jezelf, je werk en je gezin in balans te houden? Dit boek stelt herkenbare vragen en geeft praktische oplossingen. Zo kan elk overvol leven meer betekenis krijgen. Mallika Chopra heeft er haar missie van gemaakt om de diepere zin van het leven te vinden. Op de site www.intent.com kun je je levensintentie delen.

Wil je het boek lezen?Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mallika Chopra. Lezen Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN