Rechterhand van Nederland

Rechterhand van Nederland - Ronald Prud'Homme van Reine | Fthsonline.com

... biografie van Michiel Adriaenszoon de Ruyter ... Rechterhand van Nederland PDF Download | BANK72 PDF ... . Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen ... Rechterhand van Nederland. Uitgever De Arbeiderspers, Amsterdam [etc.] Verschenen 1996 ISBN 9029534869 Kenmerken 406 p., [16] p. pl, 21 cm, ill Ze is de hoogste ambtenaar van het land. Ze is de rechterhand van Rutte. Én ze was al eens de invloedrijkste vrouw van Nederland volgens de jaarlijkse lijst van de Volkskrant. Allemaal bijzonder ... Rechterhand van Nede ... Rechterhand van Nederland - Ronald Prud'homme Van Reine ... ... . Allemaal bijzonder ... Rechterhand van Nederland (eBook) Ronald Prud'Homme van Reine is een geweldige auteur. Download en lees het boek Rechterhand van Nederland op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Rechterhand van Nederland in PDF, ePUB, MOBI. Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607-1676) is een van de belangrijkste figuren uit de Nederlandse ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Prud'Homme van Reine
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Rechterhand van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607-1676) is een van de belangrijkste figuren uit de Nederlandse geschiedenis. In deze gezaghebbende biografie schetst historicus Prud homme van Reine de persoonlijkheid van de man die schuilgaat achter de reusachtige mythe die vrijwel onmiddellijk na zijn dood in de baai van Syracuse op 29 april 1676 ontstond. Voorzien van illustraties in kleur.

Wil je het boek lezen?Rechterhand van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Prud'Homme van Reine. Lezen Rechterhand van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN