Zingend door de tijd

Zingend door de tijd - Jan Mul | Fthsonline.com

...k. Daarna ben ik rustig verdergegaan." Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de bundel "Zingend door de tijd" waarin 150 Geneefse psalmen opnieuw zijn berijmd ... Zingend door de tijd, Jan Mul | 9789065394187 | Boek ... ... . 1. Hij is gezegend die de zonde haat, zich door de bozen niet verleiden laat, geen deel heeft aan de kwalijke praktijken van hen die van het kwaad niet willen wijken, maar heel zijn leven naar Gods woorden richt, die overdenkt bij nacht en morgenlicht. De zondaar is niet straffeloos voor U. De misdaad is geen vrijbrief voor zijn leven, hij heeft U altijd rekenschap te geven. 5. Toch ziet U, Heer, de pijn en ... Zingend door de tijd/Liederen - Kerkliedwiki ... . De zondaar is niet straffeloos voor U. De misdaad is geen vrijbrief voor zijn leven, hij heeft U altijd rekenschap te geven. 5. Toch ziet U, Heer, de pijn en het verdriet, U merkt het op en weegt het in uw hand. De wees en weerlozen vergeet U niet, U bent hun hulp, U staat voor hen garant. Heer, breek de macht van wie U tegenstaat, Arjan Breukhoven toont voor de camera hoe je in drie minuten tijd een ... Hoe zit het met het zingen in de ... Wat is het probleem als in de Joriskerk straks verspreid door de kerk dertig ... Zingend door de tijd | Jan Mul. 150 geneefse psalmen opnieuw berijmd. Zet op mijn lijst . De liedcultuur binnen de kerken heeft door de eeuwen heen veel veranderingen ondergaan. Wat bleef waren de 150 psalmen. Telkens weer hebben gelovigen daarnaar gegrepen om uitdrukking te geven aan diepe vreugde of intens verdriet. Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! - Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan.Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande. Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? Zingend door de tijd is een nieuwe psalmberijming van Jan Mul (1941). De dichter heeft de oude liederen 'vertaald' op basis van de Nieuwe Bijbelvertaling en soms de Bijbel in Gewone Taal. De Geneefse melodieën zijn gehandhaafd. Het boek Zingend door de tijd, geschreven door Jan Mul, koopt u bij Boeken.nl | Snelle leverin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Mul
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
Zingend door de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De liedcultuur binnen de kerken heeft door de eeuwen heen veel veranderingen ondergaan. Wat bleef waren de 150 psalmen. Telkens weer hebben gelovigen daarnaar gegrepen om uitdrukking te geven aan diepe vreugde of intens verdriet. Zo zijn de psalmen door de tijd mensen blijven bemoedigen en troosten.De dichter Jan Mul heeft de oude liederen 'vertaald' naar de taal van vandaag, op basis van de Nieuwe Bijbelvertaling en soms de Bijbel in Gewone Taal. De aloude, voor iedereen herkenbare Geneefse melodieën zijn gebleven.

Wil je het boek lezen?Zingend door de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Mul. Lezen Zingend door de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN