Aftellen naar Maandag

Aftellen naar Maandag - Ann de Bisschop | Fthsonline.com

...is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten ... Aftellen naar Maandag - devriesvanstockum.nl ... . Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2 Ann De Bisschop beschrijft die vicieuze cirkel in 'Aftellen naar maandag', een boek dat een etiket zoekt tussen timemanagement, stressbeheersing en zelfmanagement. Ze heeft het in de subtitel over 'slimmer werken' en dat is ook de duidelijkste slagzin die voor deze uitgave bovengehaald kan (en mag) worden. 'Aftellen naar maandag' is een must-read voor iedereen die zijn of ... Aftellen naar Maandag - Ann De Bisschop - (ISBN ... ... . 'Aftellen naar maandag' is een must-read voor iedereen die zijn of haar werkleven een serieuze boost wil geven. Eén die niet alleen jij, maar ook de mensen rondom je - op het werk én thuis - zullen voelen. werk. Aftellen naar maandag. hoe slimmer werken je gelukkiger maakt. Auteur(s) Ann De Bisschop. NUR ... Aftellen naar Maandag - Boek Ann De Bisschop (9089317961) ISBN: 9789089317964 - Het Boek Aftellen naar Maandag (9089317961) geschreven door Ann De Bisschop… Bereken de periode tussen twee datums in jaren, maanden, dagen, uren en minuten. Blijf up-to-date met belangrijke datums, zoals feestdagen en andere bijzondere dagen. Wellbeing director van Medialaan Ann De Bisschop laat in 'Aftellen naar maandag' haar licht schijnen over burn-out en stress. Wij geven alvast enkele concrete tips mee uit haar boek om de Monday Blues te lijf te gaan. Deel. volgend artikel > < vorig artikel. De groene zone. Redactie + experteninterviews voor het boek ' Aftellen naar Maandag '. Ann De Bisschop, december 2017. Uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts . In dit boek laat voormalig wellbeing director van Medialaan Ann De Bisschop twaalf experten aan het woord. Bij Dagenteller zet je alle belangrijke momenten in je leven uit in de tijd. Zie direct leuke en handige tijd eigenschappen van jouw belangrijke momenten. Het boek 'Aftellen naar maandag' is van een nuttige handleiding voor heel wat mensen uitgeroeid tot de referentie qua wellbeing at work. Ik ben terecht fier op je Ann!!! 11 personen hebben Ann aanbevolen Word nu lid om dit te bekijken. Bekijk het volledige profiel van Ann De Bisschop en. Ann De Bisschop is een veel gevraagd spreker omwille van haar authentieke en sympathieke aanpak. Met haar ervaring én de kennis uit de gesprekken met de experts in haar boek 'Aftellen naar maandag' inspireert ze vele bedrijven en medewerkers in binnen- en buitenland. Hoeveel maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en/of zondagen zitten er tussen 2 verschillende datums? Met deze rekenmodule bereken je het aantal dagen tussen 2 op te geven datums. Je kunt het aantal werkdagen berekenen van bijvoorbeeld maandag t/m vrijdag of dinsdag t/m zaterdag. Alle combinaties zijn mogelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Ann de Bisschop
DIMENSIE
5,49 MB
BESTANDSNAAM
Aftellen naar Maandag.pdf

OMSCHRIJVING

De Monday Blues... iedereen heeft er wel eens last van. Het weekend is voorbijgevlogen en er staat je weer een lange werkweek te wachten. Voor velen is de maandagochtend als een berg waar ze tegenop zien. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020 burn-out en depressie de belangrijkste redenen zullen zijn voor afwezigheid op het werk. Zelfs het World Economic forum zet 'wellbeing' op de agenda. En dat wil al wat zeggen.Hoog tijd om te beginnen aftellen naar maandag dus!In dit boek laat wellbeing director van Medialaan Ann De Bisschop twaalf experten aan het woord. Zij formuleren een antwoord op vragen waar werknemers én werkgevers mee zitten: wat zijn de oorzaken en symptomen van stress? Hoe kan ik mezelf weerbaar maken? Hoe verhoog je je productiviteit? Wat is het belang van een goede leider? Is multitasken echt zo slecht? En wat kan gezonde voeding en voldoende bewegen betekenen voor je concentratie en energiepeil?'Aftellen naar maandag' is een must-read voor iedereen die zijn of haar werkleven een serieuze boost wil geven. Eén die niet alleen jij, maar ook de mensen rondom je - op het werk én thuis - zullen voelen.

Wil je het boek lezen?Aftellen naar Maandag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann de Bisschop. Lezen Aftellen naar Maandag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN