Het eiland van morgen

Het eiland van morgen - Jos Veltman | Fthsonline.com

...orzien. Met vereende krachten bouwen ze daar in de loop van de tijd hun eigen maatschappij op, met hun eigen regels, hun eigen verbintenissen en hun eigen mogelijkheden en kansen ... Het eiland van morgen - Jos Veltman - 9789463650595 | Bruna.nl ... . Steeg, Antoinette van - Veltman, Jos - 93 maal Robinsons Crusoe [Recensie] Na een uitgebreide proloog waarin we meerdere mensen leren kennen, begint het verhaal over Het eiland van morgen. Alle personages in de roman komende uit verschillende landen en werelddelen, hebben via de Verenigde Naties een uitnodiging gekregen of hebben via een advertentie gereageerd voor een cruisereis. Het eiland van morgen. Een groep van 350 mensen is door de Verenigde Naties uitgenodigd voor een cruise. Als het schip niet op de geplande datum in Perth in Australië aankomt, ... Het eiland van morgen - Jos Veltman - Paperback ... ... . Het eiland van morgen. Een groep van 350 mensen is door de Verenigde Naties uitgenodigd voor een cruise. Als het schip niet op de geplande datum in Perth in Australië aankomt, wordt er groot alarm geslagen. Het schip blijkt verdwenen te zijn op de Indische Oceaan.Aanvankelijk wordt er op grote schaal gezocht en staan de kranten en nieuwssites en -programma's bol van het verhaal over het ... Het eiland van morgen. Spannende roman over groep schipbreukelingen die bijzondere gemeenschap opbouwt op droomeiland . € 22,95. Aantal. In winkelwagen . Omschrijving. Een groep van 350 mensen is door de Verenigde Naties uitgenodigd voor een cruise. Het eiland van morgen Jos Veltman . 5 In den beginne …?!! Inderdaad wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Veltman
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Het eiland van morgen.pdf

OMSCHRIJVING

Een groep van 350 mensen is door de Verenigde Naties uitgenodigd voor een cruise. Als het schip niet op de geplande datum in Perth in Australië aankomt, wordt er groot alarm geslagen. Het schip blijkt verdwenen te zijn op de Indische Oceaan.Aanvankelijk wordt er op grote schaal gezocht en staan de kranten en nieuwssites en -programma's bol van het verhaal over het verdwenen schip. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt ervan uitgegaan dat het schip als verloren moet worden beschouwd en dat niemand het heeft overleefd. Op veel plaatsen worden er rouwdiensten gehouden ter nagedachtenis van familie, vrienden en collega's.Intussen dobberen op de Stille Oceaan twaalf sloepen met mensen die de ramp hebben overleefd. Met een flinke dosis geluk en dankzij bijzonder goed weer slagen ze er in een eiland te bereiken. Het eiland blijkt onbewoond te zijn, maar kan hen wel van voedsel voorzien. Met vereende krachten bouwen ze daar in de loop van de tijd hun eigen maatschappij op, met hun eigen regels, hun eigen verbintenissen en hun eigen mogelijkheden en kansen. Sommigen blijven aan thuis denken en wagen een poging om weer in de bewoonde wereld te komen. Maar de meesten gaan van het leven op het eiland genieten. En omdat bij iedereen een beroep wordt gedaan op zijn of haar specifieke vaardigheden, komt iedereen heel goed tot zijn recht. Er ontstaan liefdes, baby's komen ter wereld, mensen overlijden en natuurlijk doen zich ook natuurrampen voor en ontstaan er ruzies. Maar dat lossen ze met elkaar op.De schrijver is erin geslaagd deze bijzondere leefgemeenschap op uitermate boeiende, spannende en overtuigende wijze neer te zetten. Een aansprekend boek over een paradijselijke wereld.

Wil je het boek lezen?Het eiland van morgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Veltman. Lezen Het eiland van morgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN