Hoe legaal te flirten ?

Hoe legaal te flirten ? - Liesbet Stevens | Fthsonline.com

...when we talk about rape, Sohaila Abdulali • South of Forgiveness (of '7200 seconden'), Elva Thordis en Tom Stranger Hoe legaal te flirten? In deze lezing gaat professor Stevens in op seksueel grensoverschrijdend gedrag ... Hoe legaal te flirten ? van Liesbet Stevens | Boek en ... ... . Seksueel geweld is een hot topic dat bij vele mensen, vrouwen én mannen, woede, verontwaardiging, angst en verwarring oproept. Hoe legaal te flirten. Liesbet Stevens. Schrijf een review. Een gids voor vrouwen en mannen in het #metoo-tijdperk. Hoe legaal te flirten ? | ISBN 9789089315038 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor meer tips en infor ... Universiteit Gent leert studenten "legaal flirten": "Ik ... ... . Een gids voor vrouwen en mannen in het #metoo-tijdperk. Hoe legaal te flirten ? | ISBN 9789089315038 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor meer tips en informatie kan je het boek van Liesbet Stevens Hoe legaal te flirten (224 blz) kopen bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts voor 22, 99 euro. Geplaatst in Nieuws en getagd met #MeToo, boek, Flirten, Instituut voor Gelijkheid van vrouwen en mannen, Liesbet Stevens. Universiteit Gent leert studenten "legaal flirten": "Ik heb nog geen klacht gehad, dus ik flirt wel goed" De universiteit van Gent organiseert een lezing over "legaal flirten". Een gastprofessor strafrecht komt langs om de studenten te leren hoe ze moeten flirten en hoe ze moeten omgaan met seksueel overschrijdend gedrag. Bestel Hoe legaal te flirten ? van Liesbet Stevens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Inwoners Chicago trotseren kou om legale wiet te gaan kopen. Een professor die een boek schrijft over de do's en legaal vooral - de don'ts van het legaal De prof van de KU Leuven masseert de kramp die na metoo statistiques lotto belge onze collectieve versierspier legaal geschoten. De ondertitel van 'Hoe Legaal Te Flirten? Die expertise geeft haar de autoriteit om te schrijven over seksueel misbruik in de juridische vorm: wat is crimineel Hoe legaal te flirten ?, Liesbet Stevens - Paperback - 9789089315038 | AKO boeken Je probeert iedereen een goed gevoel te geven zodat je vanzelf een spoor van blije en glimlachende mensen achterlaat. Wanneer je dit gaat doen zal je vanz...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbet Stevens
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
Hoe legaal te flirten ?.pdf

OMSCHRIJVING

Liesbet Stevens doceert seksueel strafrecht aan de KU Leuven en is directeur bij het Instituut voor de Gelijkheid van Mannen en Vrouwen.Die expertise geeft haar de autoriteit om te schrijven over seksueel misbruik in de juridische vorm: wat is crimineel gedrag?Maar de auteur is méér dan een juriste en dit boek gaat dan ook over veel meer dan wat wettelijk verboden is. Want sinds de #METOObewegingde wereld heeft wakker geschud, staan veel meer sociale interacties tussen mannen en vrouwen ter discussie. Wat is "grensoverschrijdendgedrag'? Wie zijn de "daders'? Wat is moreel ontoelaatbaar? Hoe bepaal je dat? Maar ook: mogen we nog flirten, en hoe dan?Aan de hand van concrete situaties, bijvoorbeeld op het werk, geeft Liesbet Stevens advies over hoe mannen en vrouwen met elkaar kunnenomgaan, zonder potten te breken. Informatief, leerrijk, maar ook gewoon plezant en herkenbaar.

Wil je het boek lezen?Hoe legaal te flirten ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbet Stevens. Lezen Hoe legaal te flirten ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN