Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis

Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis - W. Hugh Missildine | Fthsonline.com

... är synonymt med en försämrad hälsa. Även om övervikt i sig inte är en sjukdom så är det boven till dess följdsjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes ... zelfkennis - | SUCCESVOL ONDERNEMEN MET EEN UNIEK EN ... ... . Smärta i rygg och problem med knän är inte heller en ovanlig reaktion när kroppen är överbelastad. Vi har en kropp och vi väljer hur vi tar hand om den. Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis 90e druk is een boek van W. Hugh Missildine uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031504541 Over het boek: Dit opmerkelijke boek helpt ons, ons te bevrijden van de spanningen die hun oorspron ... Zelfonderzoek - Zelfkennis - Zelf(on)realisatie | Achter ... ... . Hugh Missildine uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031504541 Over het boek: Dit opmerkelijke boek helpt ons, ons te bevrijden van de spanningen die hun oorsprong kunnen vinden in de kinderjaren. Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis 90e druk is een boek van W. Hugh Missildine uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031504541 Over het boek: Dit opmerkelijke boek helpt ons, ons te bevrijden van de spanningen die hun oorsprong kunnen vinden in de k...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Hugh Missildine
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis.pdf

OMSCHRIJVING

Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis 90e druk is een boek van W. Hugh Missildine uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031504541 Over het boek: Dit opmerkelijke boek helpt ons, ons te bevrijden van de spanningen die hun oorsprong kunnen vinden in de kinderjaren. Door tal van beschrijvingen te geven van kind ouder verhoudingen en de gevolgen laat schrijver zien hoe we het vergeten kind, dat we eens waren, opnieuw voor de geest kunnen roepen. Hij toont aan hoe dat kind dat eens misschien onder strenge tucht leefde, of verwend werd, of onder een andere veel voorkomende vorm van ouderlijk gezag leefde nog steeds in de volwassenheid aanwezig is. We zien hoe het 'innerlijk kind uit het verleden' nog steeds oude gevoelens van wrevel, vrees en verwarring uitspeelt. Dat kind maakt ons misschien op het ogenblik overgevoelig, driftig, terneergeslagen, verkwistend of onbekwaam met anderen om te gaan, of uiterst kritisch tegenover anderen (of onszelf), ofwel is op andere wijze een storend element in huwelijk, gezin of beroep. Te helpen in het reine te komen met dit 'innerlijke kind' en aldus nieuwe energie vrij te maken voor het leven als volwassene, dat is het doel van dit boek.Over de auteur: W. Hugh Missildine is hoogleraar in de psychiatrie aan de Ohio State University. Als directeur van het Children's Mental Health Center te Columbus, Ohio, ontwikkelde hij de nieuwe benadering van emotionele problemen, die hij in dit boek uiteenzet en waarmee hij vele van zijn pati nten naar een gelukkiger en vruchtbaarder leven heeft geleid.

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Hugh Missildine. Lezen Vantoen.nu - Zelfonderzoek en zelfkennis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN