De Fluisterboom

De Fluisterboom - G. Remmerie | Fthsonline.com

...erboom Het centrum voor vebindende communicatie De (F)luisterboom nodigde ons uit om een nieuwe website te ontwikkelen ... Fluisterbootjes | Toerisme Dilsen Stokkem ... . Het project evolueerde naar een strategische denkoefening over de identiteit van het centrum en wijze waarop het zou kunnen worden voorgesteld. Wij zijn momenteel druk bezig met schaven, boren, timmeren en schuren om de gallery op te tuigen. Wij vragen u nog even geduld te hebben. Met de fluisterboot varen door de Biesbosch. Onze fluisterboot heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en is v ... De Fluisterboom - de fluisterboom ... . Met de fluisterboot varen door de Biesbosch. Onze fluisterboot heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en is voorzien van een (eenvoudig) toilet. Het is een nagebouwde rietaak en heeft een open karakter. Maakt u geen zorgen over het weer; de fluisterboot is voorzien van een dak zodat u comfortabel en droog kunt zitten. De piraten morren dat er nergens een schat te vinden is. Haak doet een wens bij de Fluisterboom, dat alles wat hij aanraakt, in goud verandert. De piraten morren dat er nergens een schat te vinden is. Haak doet een wens bij de Fluisterboom, dat alles wat hij aanraakt, in goud verandert. John is het beu dat hij altijd als laatste in een team wordt gekozen, en wenst dat hij sterk is in plaats ......

INFORMATIE

AUTEUR
G. Remmerie
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
De Fluisterboom.pdf

OMSCHRIJVING

Een medium en een psychologe ondernemen een fascinerende reis in India naar harmonie en geluk;;;Een fascinerend boek dat de grenzen van waarnemen en denken overstijgt, ver voorbij de klassieke vormen van kennen en begrijpen zoals de westerse wetenschap, filosofie, psychologie en de grote wereldgodsdiensten ons leren;;;Gwendoline Remmerie is medium en Ludwina Huyghebaert is psychologe. Samen ondernemen zij een onvoorspelbare reis door India en worden zij begeleid door een aantal leermeesters, zoals Krishnamurti en Babaji, die hen aanspreken via Gwendoline.;;;Dit boek brengt een boodschap van waarheid, eenvoud en liefde, en leert ons hoe we tot harmonie, innerlijke vrede en geluk kunnen komen.

Wil je het boek lezen?De Fluisterboom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Remmerie. Lezen De Fluisterboom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN