De Steniging

De Steniging - Frénk van der Linden | Fthsonline.com

... Free Record Shop. Karim is een ongelovige Marokkaanse neerlandicus uit ... De steniging van de heilige Stefanus - Museum Boijmans Van ... ... ... "De steniging" zal door de overvloed aan spannende gebeurtenissen goed in de smaak vallen bij scholieren van de middelbare school. Er gebeuren veel dingen uit de dagelijkse actualiteit (de moord op een Marokkaan, de stille tocht erna), en over het verleden van de hoofdfiguur worden veel ook traumatische ervaringen (de scheiding van haar ouders, incest, het ongeluk met haar stiefzusje) verteld. De steniging van de Heilige Stefanus uit 1625 is het vroegst gedateer ... Het 'koranvers van de steniging' is brandend actueel in ... ... . De steniging van de Heilige Stefanus uit 1625 is het vroegst gedateerde werk van de Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn.Het bevindt zich in het Museum voor Schone Kunsten in de Franse stad Lyon.. Voorstelling. Het werk stelt de steniging voor van de heilige Stefanus, de eerste christelijke martelaar, zoals deze beschreven is in de Handelingen van de Apostelen, waar in hoofdstuk 7 te lezen ... De steniging Frénk van der Linden F. van der Linden. 11. Verschenen in 2006 bij Amstel. Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1. Literatuur & Romans Artikelen 1 Topics 0 Genre Literatuur & Romans Literaire roman, novelle Pockets literaire fictie Uitgeverij Amstel ... De steniging is ook een spannend boek, bijna een whodunnit, plus een ontwikkelingsroman: we volgen een negentienjarig meisje in haar eerste onzekere stappen naar volwassenheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Frénk van der Linden
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
De Steniging.pdf

OMSCHRIJVING

Priscilla, 22, white trash, werkt in een filiaal van de Free Record Shop. Karim is een ongelovige Marokkaanse neerlandicus uit een welgesteld milieu. Moorkop, noemt Priscilla hem. Ze valt voor hem en laat zich meesleuren, weg van thuis, weg van de vrachtwagengeur die om haar vaders lichaam hangt, weg van het eeuwige bollen pellen, weg van het varken dat haar stiefbroer om de paar maanden uitbeent op een behangtafel met truckzeil. Karim zal alles anders maken.

Wil je het boek lezen?De Steniging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frénk van der Linden. Lezen De Steniging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN