De zeven regels van meneer Reimers

De zeven regels van meneer Reimers - Ria Harmelink | Fthsonline.com

...n en talrijke voorbeelden die meneer Reimers geeft terug te dringen tot zeven regels, dreigt een heel zwart wit beeld te ontstaan van meneer Reimers waarmee deze kleurrijke figuur onrecht wordt aangedaan ... Hospitality fatsoenlijk uitgelegd in: De 7 regels van ... ... . Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. 8 | DE ZEVEN REGELS VAN MENEER REIMERS VOORWOORD R eimpie, opa, ouwe of ouwe nepnicht - zoals ik hem noem - en ik hadden meteen een klik toen we elkaar leerden ken-nen. Onze latere zakelijke samenwerki ... bol.com | De zeven regels van meneer Reimers, Ria ... ... . 8 | DE ZEVEN REGELS VAN MENEER REIMERS VOORWOORD R eimpie, opa, ouwe of ouwe nepnicht - zoals ik hem noem - en ik hadden meteen een klik toen we elkaar leerden ken-nen. Onze latere zakelijke samenwerking - zowel op tv als in de horeca - vloeide daar op een natuurlijke manier uit voort en duurt tot op de dag van vandaag. 10 | de zeven regels van meneer reimers bonen en aardbeien geplukt en ponsplaatjes gemaakt. En als puber maakte ik kettingen, oorbellen en broches van kralen die ik los kocht. De zeven regels in het boek zijn volgens de auteur de zeven regels waaraan meneer Reimers zijn carrière te danken heeft. Maar door alle wijsheden, drijfveren en talrijke voorbeelden die meneer Reimers geeft terug te dringen tot zeven regels, dreigt een heel zwart wit beeld te ontstaan van meneer Reimers waarmee deze kleurrijke figuur onrecht wordt aangedaan. De zeven regels van meneer Reimers | ISBN 9789461261960 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. De zeven regels van meneer Reimers. Wie met- en voor mensen werkt en zich wil laten inspireren, of dat nou in de automotive branche, de zorgsector of een kapsalon is, kan veel inspiratie halen uit de hospitality industrie. In zijn boek 'De zeven regels van meneer Reimers' beschrijft hij waaraan hij zijn carrière te danken heeft. Redactie De Ondernemer 15 november 2017 Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herm...

INFORMATIE

AUTEUR
Ria Harmelink
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
De zeven regels van meneer Reimers.pdf

OMSCHRIJVING

"De zeven regels van meneer Reimers 1e druk is een boek van Ria Harmelink uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461261861 Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carri�re aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier of kapper, secretaresse of manager bent. 'Kom je binnen in een winkel, word je begroet met: ""Hallo"". Als ik dat hoor, ben ik meteen chagrijnig. Zijn wij samen naar school geweest, hebben wij samen geknikkerd? Niet? Dan is het gewoon ""Dag meneer"".'Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herman den Blijker in televisieseries als Herrie in het hotel. Hij studeerde cum laude af en werkte jarenlang in Zwitserse tophotels. In Nederland was hij directeur van onder meer het Sofitel in Den Haag en vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Zijn verhaal is opgetekend door Ria Harmelink, journalist en auteur. "

Wil je het boek lezen?De zeven regels van meneer Reimers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ria Harmelink. Lezen De zeven regels van meneer Reimers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN