Het Klantenspel

Het Klantenspel - A. Kuiper | Fthsonline.com

...ten een goed gevoel over je relatie en zorgt voor wederzijds vertrouwen ... Spel-Maker - Spellen op maat voor marketing, training ... ... . Met Het Klantenspel haal je een beknopte training klantvriendelijkheid in huis. Het spel geeft je inzicht in herkenbare situaties met klanten én in hoe je die zelf kunt beïnvloeden. Dat geeft jou en je klanten een goed gevoel over je relatie en zorgt voor wederzijds vertrouwen. Met Het Klantenspel haal je een beknopte training klantvriendelijkheid in huis. Het Klantenspel (eBook) Het Klantenspel is een geweldig boek. We rade ... Het KPN Klantenspel - Spel-Maker ... . Het Klantenspel (eBook) Het Klantenspel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het Klantenspel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het Klantenspel. Met originele opdrachten, stellingen en multiple choicevragen staan medewerkers stil bij de manier waarop ze omgaan met klanten. Het spel geeft je inzicht in herkenbare situaties met klanten én in hoe je die zelf kunt beïnvloeden. Dat geeft jou en je klanten een goed gevoel over je relatie en zorgt voor wederzijds vertrouwen. Met Het Klantenspel haal je een beknopte training klantvriendelijkheid in huis. Author(s): Ammy Kuiper Publisher: Uitgeverij Thema 28-aug-2015 - HET KLANTENSPEL. Doel van het spel is blije klanten verzamelen om te winnen! Met als resultaat bewustwording, reflectie, samenwerking, inspiratie, motivatie en klantgedrevenheid. Het KPN Klantenspel. Opdrachtgever: KPN Opdracht: Introductiespel voor nieuwe medewerkers Onderwerp:...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Kuiper
DIMENSIE
4,52 MB
BESTANDSNAAM
Het Klantenspel.pdf

OMSCHRIJVING

Met originele opdrachten, stellingen en multiple choicevragen staan medewerkers stil bij de manier waarop ze omgaan met klanten. Heeft een klant altijd gelijk? Behandel je interne klanten anders dan externe? Vaak weten medewerkers best wat ze beter wel en niet kunnen doen en zeggen, maar moeten ze het net weer even van elkaar horen. Het Klantenspel brengt die discussie op gang en vergroot de kennis over het gedrag van klanten.

Wil je het boek lezen?Het Klantenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Kuiper. Lezen Het Klantenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN